e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Nisan 2022 #41 Windows 11 Bükücü dedi: Onu da config diye rename yapacağım, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Windows 11 Bükücü dedi: Onu da config diye rename yapacağım, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 17 Nisan 2022 #42 yusufklncc dedi: LGA775.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bununla dener misin? Genişletmek için tıkla... End SetConsoleMode gibi bir hata verdi, diğer configle aynı hata. Windows 11 Bükücü dedi: End SetConsoleMode gibi bir hata verdi, diğer configle aynı hata. Genişletmek için tıkla... Artık haftaya kaldı maalesef. Son düzenleme: 17 Nisan 2022
yusufklncc dedi: LGA775.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bununla dener misin? Genişletmek için tıkla... End SetConsoleMode gibi bir hata verdi, diğer configle aynı hata. Windows 11 Bükücü dedi: End SetConsoleMode gibi bir hata verdi, diğer configle aynı hata. Genişletmek için tıkla... Artık haftaya kaldı maalesef.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 17 Nisan 2022 #43 O zaman ben bir ara buraya EFI bırakırım. Onunla haftasonu müsait olunca denersiniz.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Nisan 2022 #44 yusufklncc dedi: O zaman ben bir ara buraya EFI bırakırım. Onunla haftasonu müsait olunca denersiniz. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam. Cumartesi günü tekrar deneyeceğim. EFI’yi atabilir nisiniz rica etsem? yusufklncc dedi: O zaman ben bir ara buraya EFI bırakırım. Onunla haftasonu müsait olunca denersiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, şu an müsaitim tüm denemeşere açığım. EFI’ile denemelere başlayabilir miyiz? e.n.e.s dedi: Buna tıklayıp tam modelinin ne olduğuna bakar mısınız? Eki Görüntüle 1363014 Genişletmek için tıkla... Bu arada ben de FE çalışıyor, GbE'de sorun var. Ürün Bilgisi diyip denilenleri yapınca karşıma şu model çıkıyor: RTL8139D Son düzenleme: 23 Nisan 2022
yusufklncc dedi: O zaman ben bir ara buraya EFI bırakırım. Onunla haftasonu müsait olunca denersiniz. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam. Cumartesi günü tekrar deneyeceğim. EFI’yi atabilir nisiniz rica etsem? yusufklncc dedi: O zaman ben bir ara buraya EFI bırakırım. Onunla haftasonu müsait olunca denersiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, şu an müsaitim tüm denemeşere açığım. EFI’ile denemelere başlayabilir miyiz? e.n.e.s dedi: Buna tıklayıp tam modelinin ne olduğuna bakar mısınız? Eki Görüntüle 1363014 Genişletmek için tıkla... Bu arada ben de FE çalışıyor, GbE'de sorun var. Ürün Bilgisi diyip denilenleri yapınca karşıma şu model çıkıyor: RTL8139D
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 23 Nisan 2022 #45 Ethernet kartın desteklemiyor hocam. Daha detaylı bilgi bilen varsa paylaşabilir.