Q8400 sistem hangi macOS sürümünü destekler?

Bu anakart ben de de vardı bir kaç yıl önce ve OpenCore'u keşfetmeden daha CLOVER bile çalıştıramamıştım. İçime kurt düştü şimdi. Neyse o zamanlar çok tecrübeli değildim benim imajlarla bir deneme yaparız. Eğer internetin kötü ise Big Sur boşver Mojave indir. Neredeyse yarısı. Dediğim gibi AIDA 64 ile bakın.

Bu anakart ben de de vardı bir kaç yıl önce ve OpenCore'u keşfetmeden daha CLOVER bile çalıştıramamıştım. İçime kurt düştü şimdi. Neyse o zamanlar çok tecrübeli değildim benim imajlarla bir deneme yaparız. Eğer internetin kötü ise Big Sur boşver Mojave indir. Neredeyse yarısı. Dediğim gibi AIDA 64 ile bakın.
Tamam, şu anda biraz mola vereceğim. İyi günler dilerim.
Başka bir internetle indirdim, ama şu anda bilgisayarımdan uzaktayım yani şu anda yazdıramam. (Big Sur)
Benim tek sorum, şu anda ekran kartım için Big Sur kexti var mı?
Bayağı bir uzaktayım, gitmem 4-5 saati bulur ve 2 gün kalacağım.

Son düzenleme:
Hocam şu an bir işinize yaramaz zaten. Size kaynak attım. Test amaçlı kuracağız garanti vermedim size hiç. Daha kuruluma geçmeyi bırakın OpenCore'un açılması konusunda kaygılarım olduğunu da söyledim. Çok öncelikli düşüneceğimiz şeyler var.

Bir şey soracağım size hocam, benim USB alanımının yetersiz olduğunu öğrendim şimdi, bende ekstra bir HDD var, oradan bir bölüm ayırsam yazdırır mı?
Hocam şu an bir işinize yaramaz zaten. Size kaynak attım. Test amaçlı kuracağız garanti vermedim size hiç. Daha kuruluma geçmeyi bırakın OpenCore'un açılması konusunda kaygılarım olduğunu da söyledim. Çok öncelikli düşüneceğimiz şeyler var.
Bir şey soracağım size hocam, benim USB alanımının yetersiz olduğunu öğrendim şimdi, bende ekstra bir HDD var, oradan bir bölüm ayırsam yazdırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım size hocam, benim USB alanımının yetersiz olduğunu öğrendim şimdi, bende
Öyle belirli bir bölüme yazan program var mıdır bakmak lazım. Olmadı imajın içinden EFI'yi alıp HDD'de EFI bölümü oluşturup onun içine attıktan sonra başka bir bölüm daha oluşturup imajın içinden macOS kurulum dosyalarını atmak denenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı