Q8400 sistem ile CoD WW2 FPS'i nasıl arttırırım?

winamp2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim şu şekilde:
Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz.
RX 460.
8 GB RAM DDR3.
Call of Duty WW2'de oyun içinde 25-30 FPS alıyorum ve çözünürlüğü düşürüp denedim FPS'te değişme yok monitörüm maximum 1440X900 çözünürlük destekliyor zaten ekran kartı HDMI to VGA ile bağlı. Oyunun texture ayarlarını High'a aldığımda da değişme olmuyor. Oyun için ayarlar aşağıda:

cod ww2 2.png

cod ww2.png

Darboğaz problemi gibi geldi bana daha çok, o işlemciyle RX 460'ı DSR ile 1080p çözünürlükte çalıştırmanızı öneririm. Bu şekilde değerler bir nebze de olsa iyileşecektir diye tahmin ediyorum. Ek olarak, oyun içi bileşen sıcaklık ve çalışma saat hızlarını da paylaşın, belki sorun burayla da alakalı olabilir.

Darboğaz problemi gibi geldi bana daha çok, o işlemciyle RX 460'ı DSR ile 1080P çözünürlükte çalıştırmanızı öneririm. Bu şekilde değerler bir nebze de olsa iyileşecektir diye tahmin ediyorum. Ek olarak, oyun içi bileşen sıcaklık ve çalışma saat hızlarını da paylaşın, belki sorun burayla da alakalı olabilir.

AMD'nin ayarlarından VSR aktifmiş oyunda 1920X1080'i seçtiğimde monitörde input not supported yazısı ekranda dolaşıyor ) oyunda ekran kartının ısısı 70-75 derece arası, işlemci 60-65 arası.

Q9505 var bende, 2.83 GHz. 3.5 GHz seviyesine bir çeksem kendi RX 460'ima yeter.

Sen gene 3 GHZ seviyesine çekmen lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bende aynı ayarları denedim ama 20 fps az alıyorum adamdan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı