GTX 1660 Ti Sistemin performansını nasıl arttırırım?

1XIGMATEK1

Hectopat
Screenshot_8.png

Burada CPU RAM ve GPU'yu nasıl yükseltebilirim?

GPU 0

NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Sürücü sürümü: 30.0.15.1165
Sürücü tarihi: 28.01.2022
DirectX sürümü: 12 (FL 12.1)
Fiziksel konum: PCI veri yolu 31, aygıt 0, işlev 0

Kullanım 15%
Adanmış GPU belleği 3,6/6,0 GB
Paylaşılan GPU belleği 1,2/8,0 GB
GPU Belleği 4,8/14,0 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerini ve arka planda çalışan uygulamaların kullanımlarını kontrol ettiniz mi? Normal şartlarda dediğiniz şekilde oynayabilmeniz lazım yerinizde olsam performans arttırmak yerine sistemi sömüren bir şeyler mi açık diye kontrol ederdim.

performansını yükseltmek nedense önceden çok rahat oynayabiliyordum orta nın biraz üstü ayarlarda oyunu çok rahat 90 fps oynuyordum şimdi en düşük ayarlarda oyundan atıyor oyunu oynıyamıyorum
Sizin sıkıntı başka hocam. Hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS alırken şu an hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS'le oynuyorsunuz?

Sıcaklık değerlerini ve arka planda çalışan uygulamaların kullanımlarını kontrol ettiniz mi? Normal şartlarda dediğiniz şekilde oynayabilmeniz lazım yerinizde olsam performans arttırmak yerine sistemi sömüren bir şeyler mi açık diye kontrol ederdim.
sıcaklık oyunda 40 50 60 arası peki sömüren bir şey varsa onu nasıl devre dışı bırakabilirim
Sizin sıkıntı başka hocam. Hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS alırken şu an hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS'le oynuyorsunuz?
dediğim gibi Warzone de problem var diğerleri herzamanki gibi tabii valorant yükseldi 120 130 dan 200 e

Technopat Haberler

Geri
Yukarı