Q8400 sistem YouTube videosu oynatırken kasıyor

patatespc

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da kaliteyi 1080P'ye çektiğimde video yerine bilgisayarın her şeyi kasıyor ekranın FPS'i düşüyor mouse 5FPS falan hareket ediyor ses kasıyor her şey aynı anda kasıyor çok garip. Eskiden böyle bir şey yoktu After Effects'de edit yaparken sadece After Effects biraz zorlanırdı bilgisayar böyle olduğundan beri After Effects açtığım an ses mouse ve her şey kasıyor Discord da yayın açtığımda da aynı şey. Neden sonra böyle oldu bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

RAM: 4 GB DDR2 800MHz.
CPU: Pentium Q8400.
GPU: GT 710.
Anakart: P5-kpl

Kapitalizm böyle bir şey. Bende çift çekirdek E7400 var, VLC ile 1080p çatır çatır oynatırken tarayıcıdan 720P'de çok zorlanıyor. İnternet tarayıcılarının eski sistemleri algılayıp işlemciye abandıklarını düşünüyorum. Aynı şey telefon ve tablet gibi cihazlarımda da mevcut.
Ha bir de o sistemle yayın falan açmayı unut.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da kaliteyi 1080P'ye çektiğimde video yerine bilgisayarın her şeyi kasıyor ekranın FPS'i düşüyor mouse 5FPS falan hareket ediyor ses kasıyor her şey aynı anda kasıyor çok garip. Eskiden böyle bir şey yoktu After Effects'de edit yaparken sadece After Effects biraz zorlanırdı bilgisayar böyle olduğundan beri After Effects açtığım an ses mouse ve her şey kasıyor Discord da yayın açtığımda da aynı şey. Neden sonra böyle oldu bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

RAM: 4 GB DDR2 800MHz.
CPU: Pentium Q8400.
GPU: GT 710.
Anakart: P5-kpl

Garip. Eski sistemimde Q8400 vardı overclocklu haliyle 2K videoları zorlanmadan açıyordu saf hali bile yeterdi.

Tarayıcı üzerinden Donanım Hızlandırma ayarlarını değiştirip deneyin.

İzlediğiniz 1080p görüntü, 1080p 60FPS olabilir. 60FPS olanlar biraz daha fazla sisteme yükleniyor ama bilgisayarınız rahatlıkla 1080p izletmesi gerek. Kullandığınız tarayıcıyı değiştirip deneyin belki o tarayıcıya eklediğiniz bir eklenti veya ayarlarınız bozuk olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı