Q8400 Sistem Yükseltme

700 TL makul değil gibi, 500-600 Lira'dan fazla vermezdim. Sonuçta ekran kartı yok, DDR2 ve 775 pin. Fikrinize saygı duyuyorum, fakat bütçenizi biraz daha arttırarak Ryzen sistem toplayabiliriz. Hem geliştirmelere açık olur.

Bunların dışında kasa var HDD var güç kaynağı var işlemci soğutucu var bunları da kattı sanırım. Bu arada Bütçem en fazla 900 TL olabilir.

Şu an bilmiyorum. Toplamı 967 TL civarı yapıyor. Bu beni aşar. Bunların yanına eksikler çok. Vaktinizi ayırdınız çok teşekkür ediyorum. Sanırım 2.el bakacağım.
En sağlıklısı 70 TL'ye X5450 alıp R7 240 ile bütçe biriktirene kadar idare etmek. Gta V Minimumda akıcı oynayabilirsiniz.

En sağlıklısı 70 TL'ye X5450 alıp R7 240 ile bütçe biriktirene kadar idare etmek. Gta V Minimumda akıcı oynayabilirsiniz.

4 slotlu DDR2 anakart'da alıp RAM'leri 8 GB yapsam ve dediğiniz işlemciyi alsam bir de 120 GB SSD alsam daha iyi olur mu? 4 GB sıkıntı yaratabilir GTA V

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı