Q8400 tabanlı sistem Battlefield 4 donma sorunu

Kazuhira Miller

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
820
Çözümler
1
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim sorunum şöyledir ↓

Battlefield 4 oyununu oynarken gayet akıcı ve hızlı bir şekilde oynuyorum en ufak kasma, takılma, efektlerin birbirine girmesi, görüntülerin bozulması gibi sorunlardan hiçbirisiyle karşılaşmıyorum. Ama bu sorunların hiçbirisiyle karşılaşmamama rağmen 5-10 dk oynadıktan sonra tak diyor birden ekran donuyor ve düzelmiyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Oyuna tekrar girsem bile bir süre oynadıktan sonra tekrar tak diyor birden donuyor oyunu tekrar kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle olduğunu bir türlü anlayamadım. Ekran kartım da dahil olmak üzere bilgisayarımdaki tüm driverler güncel ama ama yine de aynı sorunla karşılaşıyorum.

İşletim sistemim : Windows 7 Professional 64 bit
İşlemcim : Intel Core 2 Quad CPU Q8400 @ 2.66 GHz 2.67 GHz
Yüklü bellek (Ram) : 4 GB
Ekran kartı : ATI Radeon HD 4350 Series 2 GB

Lütfen yardım edin arkadaşlar ben sistemimin yettiğini düşünüyorum ama çoğu kişi ekran kartımın iyi olmadığını söylüyor acaba sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini Windows 10'a terfi ettir. BIOS ve sürücüleri güncelle. Donanımların ısınma sorunu var mı kontrol et. Oyunun orijinal olduğunu varsayıyorum.
 
Abiciğim verdiğin yanıt için teşekkür ederim ama Windows 10' a geçmeyi düşünmüyorum. BIOS ve sürücüler zaten güncel. Bu arada (Sadece Battlefield 4 oyununu oynarken oluyor) kasa Afrika' ya dönüyor yani bu oyunu oynarken o kadar ısınıyor o kadar ısınıyor ki kavruluyor kasa hatta patlayacak diye de korkuyorum. İşlemcimin sıcaklığını falan hiç ölçmedim ama bu oyunu oynarken 50 derecenin üzerindedir herhalde. Oyunum orjinal değil korsan ama buna rağmen yardım ettiğin için teşekkür ederim.
 
Win 7 ve korsan demek...
indir.jpg
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı