Q8400 Taktıktan Sonra Sistem Kapanıyor

500 W yetmez mi?

Termal macun falan sürdüm, fanı iyice temizledim ama yerine oturması biraz sıkıntı oldu. Bir vidasını oturtturamadım. Yeni ekran kartı alacağım. R7 250 500 W yeter mi sizce?

aynı kart ve sorun bendede vardı bios jumper ini çıkart bios resetlensin sonra geri tak çalıştır ben öyle yapmıştım
Sen Bios'u nasıl güncelledin kardeşim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim Bios guncellemedigim için bilmiyorum. Sanırım bu açıklayıcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

500 w yetmezmi ?

Termal macun falan sürdüm fanı iyice temizledim ama yerine oturması biraz sıkıntı oldu bir vidasını otutturamadım.Yeni ekran kartı alcağım R7 250 500 w yetermi sizce?

Sen biosu nasıl güncelledin kardeşim ?

Kardeşim sen 600 Watt 80+ al ki kafan rahat olsun, hafif üst seviye kart takmak gerekince sıkıntı olmasın hemde sistemin daha sağlam olur. Sebebi ise 500 Watt'lar 80+ olsa bile çoğunda bronze sertifika yok ve bronze bile 450 bile anca ya verir, ya vermez. İşlemci eski teknoloji içeriyor buda demek oluyorki biraz fazla güç tüketebilir, AMD kartlarda zaten NVIDIA'ya kıyasla daha fazla güç tüketiyor. APU sistem veya Ekran kartında ekstra güç soketi gerektirmeyen yani, düşük güçlü ekran kartlı sistemler hariç bence 600 Watt 80+ aşağısı pek sağlıklı değil.

Teşekkür ederim herkese sorunu çözdüm.Kapanma sıcaklık yüzündenmiş 2 stok fan vidasını oturtamamıştım.Bu sefer oldu ilk başta sıcaklık 90 lardaydı.Sonra biraz daha oynadım fanla düzelttim 23 lerde şuan şimdi bir fan ve psu alıp overclock yapcam.Bu siteye teşekkür ederim sayenizde Türkçe'm gelişti konu kapanabilir.

Evet, çok yaradı. Teşekkür ederim kardeşim. Şimdi tek sorunum var o da bu işlemciye ekran kartı ona da yeni konu açarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı