Q8400'lü sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
1000

akbay64

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Selam;

Q8400'lü sistemim için ekran kartı alacağım. Sıfır RX550 mi, yoksa ikinci el RX460 ya da ikinci el 750Ti mı?

Ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım acil yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçe : 1000 TL

RX460 ile darboğaza girer diye düşünüyorum 750 Ti alınabilir RX550 bence boşu boşuna para vermeyin.
@Furkan17TR arkadaşımız Q9505 ile birlikte RX460 kullanıyor arada çok fazla bir performans farkı olacağını düşünmüyorum ancak bilgilendirsin arkadaşımız.

Arkadaşlar Selam;

Q8400'lü sistemim için ekran kartı alacağım. Sıfır RX550 mi, yoksa ikinci el RX460 ya da ikinci el 750 Ti mı?

Ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım acil yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçe: 1000 TL.

Hocam istersen bendeki 750 Ti'ı verebilirim.
Çok kullanılmadı.

Hocam istersen bendeki 750 Ti'ı verebilirim.
Çok kullanılmadı.
fiyat nedir ?
RX460 ile darboğaza girer diye düşünüyorum 750 Ti alınabilir RX550 bence boşu boşuna para vermeyin.
@Furkan17TR arkadaşımız Q9505 ile birlikte RX460 kullanıyor arada çok fazla bir performans farkı olacağını düşünmüyorum ancak bilgilendirsin arkadaşımız.
rx 550 o kadarda pahalı değil ki ayrıca özellikleirne baktım rx 460 dan daha zayıf gibi duruyor. Bu 750 800 tl olan rx 550 ler nasıldır acaba

Fiyat nedir?

RX 550 o kadar da pahalı değil ki ayrıca özellikleirne baktım RX 460'dan daha zayıf gibi duruyor. Bu 750 800 TL olan RX 550'ler nasıldır acaba.

Gereksiz hocam RX460 RX550'den daha iyidir dediğiö gibi RX 460 veya GTX 750 Ti'dan yana tutun seçiminizi.

Bende öyle düşünüyorum. 750 Ti sıfırını sadece Turbox diye bir markada buldum iyi midir sence.

Yapma hocam yapma! Biz burada Turbox almayın diye bas bas bağrıyoruz siz Turbox soruyorsunuz ( kişisel algılamayın genel olarak söyledim). Kartı 0 almanın bir mantığı yok 2. el alın 400 500₺ verirsiniz kalan para ile kaliteli bir soğutucu alırsınız.
Bunlar alınabilir zaten fiyatları da yükselmiş.
GTX 760 alınabilir ancak darboğaza girer işlemci ile %10 civarı bir değer ile

Son düzenleme:
Yapma hocam yapma! Biz burada Turbox almayın diye bas bas bağrıyoruz siz Turbox soruyorsunuz ( kişisel algılamayın genel olarak söyledim). Kartı 0 almanın bir mantığı yok 2. el alın 400 500₺ verirsiniz kalan para ile kaliteli bir soğutucu alırsınız.
Bunlar alınabilir zaten fiyatları da yükselmiş.
GTX 760 alınabilir ancak darboğaza girer işlemci ile %10 civarı bir değer ile
Bende 2 gündür sahibindene bakıyorum ama adamlar genelde önce parayı istiyor sonra kartı gönderim diyor babamın oğlu değilki bunlar nasıl güveneyim. Birde ben kartı 4 gb lik istiyordum. 2 gb ve 4 gb çok fark yaratırmı sence

Bende 2 gündür sahibindene bakıyorum ama adamlar genelde önce parayı istiyor sonra kartı gönderim diyor babamın oğlu değilki bunlar nasıl güveneyim. Bir de ben kartı 4 GB'lik istiyordum. 2 GB ve 4 GB çok fark yaratır mı sence.

Çok aşırı bir fark yaratmaz ancak 4 GB almakta her zaman fayda var. GET ilan açmasını isteyin açmıyorlarsa paraya kıyıp GET ilanı bir kartı almanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı