Q900 550 Ti Sistem Kapanıyor

Siralexferguson

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar olay basit masaüstü PC m evimde çalışmıyor (5 10 dk sonra kapanıyor) ve götürdüğüm tamircilerde canavar gibi çalışıyor. Denemediğim yol kalmadı. Komple mouse klavye monitör kablolar ile beraber gittim yine kapanmadı. Tamirci arkadaş PSU almamı soyledi aldim ama halen sorunum devam etmekte. Evime elektrikçi çağırdım bir sorun olmadığını söyledi. Güç dengeleyici priz, UPS falan ne varsa denedim. Evde kapanıyor. Anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Q900 işlemci.
Platoon 500W PSU.
ASUS GTX 550 Ti ekran karti.
2x4 Kingston 1333 RAM.
Gigabyte G41mt s2pt anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet eklemem gereken bir şey daha var aynı sitede yaşayan bir arkadaşıma da götürdüm oradada kapandı ama 3 farkli PC tamircisi ve 1 tanede internet Cafe'de denedim cayır cayır çalışıyor.

Evet eklemem gereken bir şey daha var aynı sitede yaşayan bir arkadaşıma da götürdüm oradada kapandı ama 3 farkli PC tamircisi ve 1 tanede internet Cafe'de denedim cayır cayır çalışıyor.
O zaman karşı binalardan biriyle anlaş ordan elektirik çek. Parasını ödersin. :D Biraz saçma gibi ama mecbur olunca yapmak gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı