Hocam yeni bir sorun çıktı. Bip sesi gitti böyle oldu. Dün de olmuştu bu.Onu saymanız lazım, sıklığı çok fazla.
Açıkçası pek anlaşılmıyor.
Başlayıp bitip, tekrar aynı döngüye girerken orada kaç tane duyulduğu önemli.
E bip sesi gitti nasıl sayacağım şimdi. Eski anakartımın dolu bios pili vardi. Şu an ki anakartimin pili bitik. Değistirip deneyeyim mi?Açıkçası o bip sesinden anlam çıkartılır.
O sıkıntıdan dolayı döngü yapıyor işte.
Tek RAM ile açmayı dene bir de. Bunun dışında kasanın anakarta olan power ve reset gibi kablolarını çıkar, anakart üzerinde power bacaklarına metal değdirerek çalıştırmayı dene.Ekran kartını söküp açar mısın bir de? sesin gelip gelmemesi durumuna göre hatalı parçayı tespit etmemize yardımcı olur.
Tek ram denedim. Slot degistirerek de denedim. Olmuyor maalesef.Tek RAM ile açmayı dene bir de. Bunun dışında kasanın anakarta olan power ve reset gibi kablolarını çıkar, anakart üzerinde power bacaklarına metal değdirerek çalıştırmayı dene.
PSU zaten çop benim. 12 senelik Red rock 250W.Sürekli bip var, ya işlemci ya da anakart.Ya daPSU.
Ama PSU olma ihtimali de yok değil.
Normal değil bu.
Bilgisayarcıya istersen götür.
O zaman sorun belli oldu, PSU arızası var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.