Q9300 sistem nasıl olmuş?

@Thomasina RAM ve SSD yükseltmesi gayetde mantıklı. Q9300 için konuşmak gerekirse CS:GO gayetde iyi 100FPS oynanıyor. Oyun tarafını boş verelim günlük kullanım için yeterde artar :) 2K video bile donmadan izleniyor sen düşün. Fakat görsel şölen konusunda tam bir gereksiz harcama olur. Sıfırdan anakart alıp Quad sistem toplamakda saçmalık. i5 2400 Satılıyor anakart, RAM, işlemci şeklinde en son 1200 1500 arası piyasası vardı.

Hocam tabii ki de geç gelecek yurt dışından geliyor. Bazı anakartlar için BIOS dosyası internette paylaşılıyor, bende Gigabyte G41M-Combo için BIOS dosyası mevcut.
Evet normal dediğiniz gibi. Yarın , E7500 - GT630 - 4GB (DDR2) 320gb hdd bir pc alacağım. 750 tl . Sizce hatalımıyım? PC alacak param yok maalesef:)

@Thomasina RAM ve SSD yükseltmesi gayetde mantıklı. Q9300 için konuşmak gerekirse CS:GO gayetde iyi 100FPS oynanıyor. Oyun tarafını boş verelim günlük kullanım için yeterde artar :) 2K video bile donmadan izleniyor sen düşün. Fakat görsel şölen konusunda tam bir gereksiz harcama olur. Sıfırdan anakart alıp Quad sistem toplamakda saçmalık. i5 2400 Satılıyor anakart, RAM, işlemci şeklinde en son 1200 1500 arası piyasası vardı.
hocam çok geçti onlar. İ5 2.nesil , R7 240 'a 6000 tl yazan var.(monitor vs. yok)

@Thomasina RAM ve SSD yükseltmesi gayetde mantıklı. Q9300 için konuşmak gerekirse CS:GO gayetde iyi 100FPS oynanıyor. Oyun tarafını boş verelim günlük kullanım için yeterde artar :) 2K video bile donmadan izleniyor sen düşün. Fakat görsel şölen konusunda tam bir gereksiz harcama olur. Sıfırdan anakart alıp Quad sistem toplamakda saçmalık.

"i5 2400 Satılıyor anakart, RAM, işlemci şeklinde en son 1200 1500 arası piyasası vardı."

Zaten yazdığın mesajda kendin cevap vermişsin, tırnak içine aldım. Böyle yıllanmış bir bilgisayara yatırım yapmaktansa dediğin yapılabilir.

Evet normal dediğiniz gibi. Yarın, E7500 - GT630 - 4 GB (DDR2) 320GB HDD bir PC alacağım. 750 TL. Sizce hatalı mıyım? PC alacak param yok maalesef:)

Q9300, R7 240 ve 300 TL'lik Xigmatek 775 pin soğutucu sistemi 900 TL'ye aldım (her şey dahil PSU falan RAM anakart) :D alacağın sistem alınmaz bence. Bölgende daha iyisi yoksa SSD takviyesi yap günlük işlerini giriş seviyesi oyunlarını oyna geç.

Evet normal dediğiniz gibi. Yarın, E7500 - GT630 - 4 GB (DDR2) 320GB HDD bir PC alacağım. 750 TL. Sizce hatalı mıyım? PC alacak param yok maalesef:)

Hocam aslında 750 TL'ye biraz iyi bulmuşsun. Bundan daha kötü işlemci ve ekran kartına sahip kasayı 2000 TL'ye sattılar geçende gözümün önünde, adama dedim parana yazık diye.

Hani çok bir beklentim yok. Ofis programlarında kasmasın yeter. (şimdikinde ofice xp yüklü ama seçenekler kısıtlı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı