O sistemdeki işlemci de Windows 11 ile uyumsuz. Modifiyeli bir ISO ile kurabilirsiniz fakat final sürüm çıkınca sorun yaşayabilirsiniz. O yüzden kurmanızı önermiyorum. İllaki kurmak istiyorsanız Sosyal'de modifiyeli Windows 11 ISO dosyaları mevcut;
Official ISO Nedir? Resmi Microsoft sitesi üzerinden indirilip herhangi bir müdahale edilmeden kullanıcı rahat bir şekilde erişsin diye farklı bulut servislerine yüklenen işletim sistemidir. Custom ISO Nedir? Bildiğiniz üzere Windows 11 ile birlikte donanım kısmında zorunlu yüksek...
Bu ISO dosyaları ile sorun yaşamamanız gerek.
Hocam şu an da başka bir yöntem deniyorum. Olmazsa bakacağım sağ olun.
Çözümü buldum hocam. Kurulumu başarı ile yaptım.
1 - ISO'nun "sources" klasörüne linkte verdiğim klasördeki "appraiserres.dll" dosyasını kopyalıyoruz ve "taşı ve değiştir" diyoruz.
2 - "No_TPM.reg" dosyasını ise ISO'nun ana dizinine atıyoruz.
3 - Daha sonra sistemi USB'den Boot ediyoruz.
4 - Dil ayarını sorduğu ekranda "Shift+F10" tuşlarına basıyoruz.
5 - Komut istemi açılacak.
6 - Komut ekranına "notepad.exe" yazıyoruz.
7 - Not defteri açılacak.
8 - Not defterinin sol üst kısmında "Dosya" sekmesine tıklıyoruz, oradan da "Farklı Kaydet"'e tıklıyoruz.
9 - Çıkan ekranın altına "Kayıt türü" kısmını "Tüm Dosyalar" olarak ayarlıyoruz.
10 - Daha sonra sol bölmeden "Bu bilgisayar"a tıklıyoruz. Oradan USB belleğimize giriyoruz.
11 - "No_TPM.reg" dosyasına sağ tıklayıp "Birleştir" diyoruz. Çıkan uyarıya "Evet" diyoruz.
12 - İşlemimiz bitmiştir. Açık olan pencereleri kapatıp kuruluma devam ediyoruz.