Q9300 Sisteme GTX750Ti Alınmalı mı?

xgen

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar yukarıdakileri satın aldım; 4x2 GB 1066 MHz RAM, Core 2 Quad Q9300 işlemci mevcut.

GTX 750 Tİ ya da AMD karşılığı ney ise ondan alıp taksam oyun ve video 3D modelleme render performansları nasıl olur? Daha önce GTX750 ti aldım 350 watt power vardı oyunlarda donuyordu bazen. Yeni HDD aldım takılmalar azaldı yeni HDD alınca ama powerdan herhalde görüntü takılmaları donmaları yapıyordu. Şimdi tekrar aynı kartı alsam olur mu ? Çünkü yeni power satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of Duty Adwance Warfare da görüntü donmaları oluyor level geçişlerindeki videolarda takılmalar oluyor hdd yi değiştirdim bunlar azaldı ama muhtemelen powerde sorun var.

Kesinlikle ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition tercih etmelisin. R7 265 felan hikaye bu forum zaten FPS bağımlılarıyla doldu. Ayrıca GTX750Ti FPS konusunda da R7 265'den daha iyi. Kimse güç tüketimi, teknoloji vs. düşünmez olmuş. ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition piyasada gösterilebilecek en iyi F/P ürünüdür.

Kesinlikle ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition tercih etmelisin. R7 265 felan hikaye bu forum zaten FPS bağımlılarıyla doldu. Ayrıca GTX750Ti FPS konusunda da R7 265'den daha iyi. Kimse güç tüketimi, teknoloji vs. düşünmez olmuş. ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition piyasada gösterilebilecek en iyi F/P ürünüdür.
Yanlış bilgi vermeyin. R7 265 daha iyidir. Güç tüketiminden bahsetmişsin bir de, düşük bir güç kaynağı olan birisi eğer değiştirecek bütçesi yok ise zaten 750Ti almalı.

ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition modeli, bütün R7 265 modellerinin hepsinden iyidir. Ayrıca voltaj vermeden 1337MHz GPU Clock ve 5600MHz Memory Clock'a çıkmaktadır. Bu değerler altında 65 dereceyi geçmemektedir. Ayrıca teknoloji olarak daha ileriye yönelik ve mimari olarak NVIDIA'nın en güncel mimarisini olan Maxwell'i kullanmaktadır. Kart max O.C. edildiğinde en fazla 75W tüketmedir. Harici bir güç girişi yoktur. Yeterli gücü PCI-e slotundan almaktadır.

Hayır kesinlikle R7 265 daha iyidir. Ayrıca 750Ti Nvidia'nın en güncel mimarisi değildir. Gtx 970'ler Gtx 980'ler ne güne duruyor? Gtx 9xx serisi Maxwell mimarisinin güncellenmiş halidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı