Q9300 Sisteme R7 370 Almak

conterct

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim eski yeni bir ekran kartı alıcam.

MSI R7 370 GDDR5 2GB 256 BİT.

Bu ekran kartını alıcam. Hazırda 300w psu var yetmez diye düşünüyorum bu yüzden 500w psu alıcam.

Sistemim şöyle:
-Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz
-4,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)
-FOXCONN G41MXE/G41MXE-K (Socket775)
-SMB1930NW (1440x900@60Hz)
1024 MBATI Radeon HD 4650 (XFX Pine Group)

Herhangi bir sorun olur mu bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

@Recep Baltaş

Darboğazdan dolayı ekran kartından yarım performans alırsın yani r7 250 kadar performans alabilirsin. Bak şu şekilde;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yeni bir konu açmayayım, neredeyse aynı sisteme sahibim. Tek fark ram 8 GB, ekran kartım da HD7750

GTX750ti veya R7 370 alırsam anakarta uyum sorunu yaşar mıyım ? Eski anakartların yeni yonga setlerinde sorun çıkardığına dair yorumlar var. Diğer yorumlardaysa PCIe olduğu sürece her türlü çalışır yönünde.

Biliyorsunuz OEM ürünleri açılınca geri iade kapsamına girmiyor, desteklememe gibi bir durum varsa kart almaktan vazgeçeceğim.

TitanX bile takıp çalıştırabilirsin PCI-E slotuna
benim derdim pci slotundan çok anakartın görüp görmemesi veya destekleyip desteklemesi, veya adı her neyse :uyku:

Foxconn'da ram sorununu 3. modelde aşmıştım, ekran kartında ilk denemede çalışırsa şanslı olacağım sanırım. Anakartın ekran kartı beğenmeme gibi bir durumu olabilir mi ? Benim sorunum bu

O durum normal şartlarda yok "beğenmeme" foxconn bildiğim en dandik anakart markası. Her bileşen evrensen ortak yani uyumsuzluk diye bir şey olsa teknoloji ilerlemez, oturup şirketler aralarında anlaşıyor belirli standart yapıyorlar onun üzerinde geliştiriyorlar artık her ne geliştiriyorlarsa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı