Erkan kartınız nedir? Geçilir gibi duruyor ama sarı sitede modlu X5460 gibi bir işlemci bulunursa daha iyi olabilir.Zaten 50-60 FPS oynuyorum ama etkisi olur bence RAM'ler 8 GB yeni ekran kartına geçeceğim. Yani Q9650 alamayacağım gibi ama Q9400 nasıl yani alınır mı hocam?
775 pinde XEON berbat oluyor, anakartı boş yere yoruyor, ısı sorunu yaratıyor.Erkan kartınız nedir? Geçilir gibi duruyor ama sarı sitede modlu X5460 gibi bir işlemci bulunursa daha iyi olabilir.
Olabilir, ben şahsen böyle sorunlar yaşamadım.775 pinde XEON berbat oluyor, anakartı boş yere yoruyor, ısı sorunu yaratıyor.
Ben bayağı bir kombinasyonda kullandım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok dertli oluyor.Olabilir, ben şahsen böyle sorunlar yaşamadım.
Selam attığın ilanı gördüm ben param güvende yok diye almadım güzel bir seçim yapmışsın. Bir termal macun ile ısınıcağınıu pek sanmıyorum. OC de yapabilirsin Ama gerek olucağını sanmam. İyi oyunlar ve hayırlı olsun derimSelamlar. Ben de ikinci bilgisayarım için işlemci bakıyordum. P45 anakartım var. Xeon işlemci düşünüyordum fakat gereksiz pahalıya satıyorlar ve gereksiz ısınıyorlar. Bu yüzden Q9650 aldım Sahibinden.com üzerindeki bir mağazadan. Xeon E5450/X5450 ile aynı güçte bir işlemci zaten. 0 bulma imkanı da pek yok. Eğer isterseniz aldığım yeri de atıyorum aşağıya.
Intel Core2 Quad Q9650 3.00Ghz 12mb Lga 775p 2.el 3ay garanti - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1025203894
Intel Core2 Quad Q9650 3.00Ghz 12mb Lga 775p 2.el 3ay garanti - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Q9550 de var.
Intel Core2 Quad Q9550 2.83Ghz 12mb Lga 775p 2.el 3ay garanti - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1025201127
Intel Core2 Quad Q9550 2.83Ghz 12mb Lga 775p 2.el 3ay garanti - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Oyun performansı ansıl peki? kargo kaç gün içinde geldi ve direk taktığında bir ayar felan yaptınmı?Ben de normalde almıyorum param güvende yoksa ama baktım 8 yıldır bu sitede satış yapıyorlarmış. Bir de 3 ay garanti verdikleri için aldım. Bir sorun çıkmadı direkt kargoladılar ve taktım. Yükte 50 derece işlemci. Memnunum.
Teşekkür ederim. Umarım siz de memnun kalırsınız ne alırsanız.
Alınır diyorsan hemen alıcamBen de normalde almıyorum param güvende yoksa ama baktım 8 yıldır bu sitede satış yapıyorlarmış. Bir de 3 ay garanti verdikleri için aldım. Bir sorun çıkmadı direkt kargoladılar ve taktım. Yükte 50 derece işlemci. Memnunum.
Teşekkür ederim. Umarım siz de memnun kalırsınız ne alırsanız.