Onlyastral
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar arkadaşlar. Bugün başımıza bir sorun geldi ve size baştan sonra anlatacağım biraz uzun olacak kusura bakmayın yardımcı olabilirseniz seviniriz. Benim arkadaşımın eski bir sistemi vardı. Sistemi yeniledik bir tek ekran kartı kalmıştı o da bugün geldi. Takmadan önce sistem 8.1'di arkadaşım 10 istediği 10 yaptık Windows geldi sistemi kapattık kartı taktık. Her şey iyi bir sıkıntı gözükmüyor. Arkadaşımın ekran kartı almasının temel sebeplerinden biri Valorant oynayabilmekti çünkü elindeki kart direktx 10 olduğundan Valorant oynayamıyordu. Bizde driverları yükledikten sonra Valorant'ı indirdik. Valorant'a tıklıyoruz hesap açma yeri geliyor 10 20 saniye içinde sistem mavi ekran veriyordu. Sonra internetten buradan bulduğum gördüğüm çözümlere baktık. Sonuç alamadık. İnternette bir video gördüm. Hizmetler vgc yi elleden otomatike alıp hizmeti başlatıyordu. Bizde gördüğümüz şekilde yapıp sistemi yeniden başlattık. Sistem açılıyor masaüstüne gelir gelmez mavi ekran yemeye başladı. Bizde öyle olunca tekrar format atalım dedik. Ama maalesef elimizdeki USB MBR olduğundan "giriş destenlenmiyor" dedi ve başka bir tepki vermedi. Sonra sistemi açmaya çalıştık 2 3 kere tekrar tekrar mavi ekran yediğinden kurtama moduna geçiş yaptı. Bizde oradan Windows içinden sıfırlama yaptık. Yüzde 30 40 civarlarında iken tekrar "giriş desteklenmiyor" dedi bizde sisteme res attık sonrasında ise klayve mouse ışık geliyor ama ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. Benim aklıma gelen bir diğer ihtimal ise PSU yetmiyor olabilir mi? Sistem parçalarını bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Q9400.
GT 1030 2 GB.
8 GB DDR3 RAM 1333MHz.
Foxconn G41 LGA 775 soket anakart.
300W PSU 12v kanalından 252W verebiliyor.
Q9400.
GT 1030 2 GB.
8 GB DDR3 RAM 1333MHz.
Foxconn G41 LGA 775 soket anakart.
300W PSU 12v kanalından 252W verebiliyor.