Q9400 İçin Ekran Kartı Önerisi

Sahibinden linki bırakmışsın. Hiç buradan alışveriş yapmadım. Diyelim adamla buluştuk alacağım ekran kartını. Çalışır vaziyette olduğunu nasıl anlarım? PC tamircisinde falan test mi ettirmek gerek?

İlan GET ile açıldığı için adamla buluşmadan satın alacaksın. GET ilan açtığı için bir problem çıkma ihtimali en az. O yüzden korkmana gerek yok. İçin rahat olsun.

İlan GET ile açıldığı için adamla buluşmadan satın alacaksın. GET ilan açtığı için bir problem çıkma ihtimali en az. O yüzden korkmana gerek yok. İçin rahat olsun.
GeT kredi kartı oluyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Biraz açıklayabilir misin? Ve neden problem çıkma ihtimali çok düşük?

Yanlış bilmiyorsam GeT ile yaptığınız alışverişlerde ürün elinize geçmeden para satıcıya ulaşmıyor. Ayrıca sahibinden üzerinden GeT ile alışveriş yaparsanız ürün eğer beklediğiniz gibi değilse veya arızalıysa kargo parası vermeden iade edebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim.

IPM41 D3 var bende, senin anakartının mini atx versiyonu. Ne yazık ki elimizdeki anakartlar 8 GB ram desteklemiyor. Yani en azından benimki desteklemiyor, dikkatli olmanı öneririm.

IPM41 D3 var bende, senin anakartının mini atx versiyonu. Ne yazık ki elimizdeki anakartlar 8 GB ram desteklemiyor. Yani en azından benimki desteklemiyor, dikkatli olmanı öneririm.
Kullanan kişiler gördüm. Max 8GB'a kadar destekliyormuş. Sen denedin mi RAM yükseltmeyi?

Merak ettim nerede gördün acaba? Yükseltmeyi düşündüm ama desteklemez diye yükseltmedim, eğer diyorsan ki oluyor direkt alacağım o zaman.
Eski bir konuda görmüştüm. Biri kullanıyordu. Eminim bundan. Zaten sipariş ettim RAM'i. Geldiği zaman deneyeceğim. Ya konu açarım ya da buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…