huseyinensar1 Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #21 Furkanalgida dedi: İnşallah satabilrisin Genişletmek için tıkla... Çok mu kötü sistem
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #22 huseyinensar1 dedi: Çok mu kötü sistem Genişletmek için tıkla... Bu zamanda sistemparça satmak almak zor olduğu için öyle yazdım
huseyinensar1 dedi: Çok mu kötü sistem Genişletmek için tıkla... Bu zamanda sistemparça satmak almak zor olduğu için öyle yazdım
huseyinensar1 Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #23 Furkanalgida dedi: Bu zamanda sistemparça satmak almak zor olduğu için öyle yazdım Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu pcyi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video , LoL , Twitch için kullansam birde canlı dersler için sizce kaç sene götürür
Furkanalgida dedi: Bu zamanda sistemparça satmak almak zor olduğu için öyle yazdım Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu pcyi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video , LoL , Twitch için kullansam birde canlı dersler için sizce kaç sene götürür
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #24 huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu PC'yi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video, LoL, Twitch için kullansam bir de canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Kanka bayağı götürür
huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu PC'yi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video, LoL, Twitch için kullansam bir de canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Kanka bayağı götürür
K Karaboğa61 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #25 huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu pcyi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video , LoL , Twitch için kullansam birde canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs.
huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu pcyi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video , LoL , Twitch için kullansam birde canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs.
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #26 huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu PC'yi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video, LoL, Twitch için kullansam bir de canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Twitch de yayın mı? Yoksa yayın izleme mi?
huseyinensar1 dedi: Peki sizce bu PC'yi günlük 5-6 saat kullanım YouTube video, LoL, Twitch için kullansam bir de canlı dersler için sizce kaç sene götürür Genişletmek için tıkla... Twitch de yayın mı? Yoksa yayın izleme mi?
A Arif Aslan Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 224 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #27 Karaboğa61 dedi: Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs. Genişletmek için tıkla... '15-20 sene' demek büyük bir iddia değil mi hocam?
Karaboğa61 dedi: Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs. Genişletmek için tıkla... '15-20 sene' demek büyük bir iddia değil mi hocam?
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #28 Karaboğa61 dedi: Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs. Genişletmek için tıkla... Ben mesela keran kartı yanık PC de CS1.6 ile 6 yıl dayandım sonunda hayalimdeki bilgisyara kavuştum
Karaboğa61 dedi: Günlük kullanımla 15 20 sene götürür sadece SSD eklersen daha hızlı olur tıkladığın an dosyaları açar vs. Genişletmek için tıkla... Ben mesela keran kartı yanık PC de CS1.6 ile 6 yıl dayandım sonunda hayalimdeki bilgisyara kavuştum
huseyinensar1 Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #29 Furkanalgida dedi: Twitch de yayın mı? Yoksa yayın izleme mi? Genişletmek için tıkla... İzleme tabiki, Benim zaten laptopum var mate bookta bu pcyi satsam mi satmasam mi bilemedim , kardeşim seviyor o yüzden kararsız kaldım
Furkanalgida dedi: Twitch de yayın mı? Yoksa yayın izleme mi? Genişletmek için tıkla... İzleme tabiki, Benim zaten laptopum var mate bookta bu pcyi satsam mi satmasam mi bilemedim , kardeşim seviyor o yüzden kararsız kaldım
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #30 huseyinensar1 dedi: İzleme tabii ki, Genişletmek için tıkla... Bu oyunlarla falan oyanarsan Twitch canlı ders 5 yılı aşkın dayanır SSD takarsan ölü bilgisyar bile fişek olur senin PC'ye taksak sen düşün
huseyinensar1 dedi: İzleme tabii ki, Genişletmek için tıkla... Bu oyunlarla falan oyanarsan Twitch canlı ders 5 yılı aşkın dayanır SSD takarsan ölü bilgisyar bile fişek olur senin PC'ye taksak sen düşün