Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 RAM 2x2 4 ddr2 SSD veya HDD modeli Samsung 750 gb HDD Ekran kartı Nvidia GeForce 9500 GT Anakart Biostar G31-M7-TE İşlemci Intel core 2 Quad CPU Q9400 2.66 GHz Öncelikle merhaba. Bayağıdır state of Survival gibi bir oyun arıyordum ve buldum aşadaki sistemim o oyunu kasmadan oynatır mı?
Öncelikle merhaba. Bayağıdır state of Survival gibi bir oyun arıyordum ve buldum aşadaki sistemim o oyunu kasmadan oynatır mı?
Çözüm Yiğitt35 31 Ağustos 2023 Oyunun Steam'den sistem gereksinimlerine baktım, rahat oynatır gibi duruyor sisteminiz.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.503 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 31 Ağustos 2023 #2 Lacaderal dedi: State of Survival gibi bir oyun arıyordum ve buldum Genişletmek için tıkla... Oyun bu mu? Yoksa State of Survival gibi bir oyun buldunuz da adını yazmayı mı unuttunuz. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: State of Survival gibi bir oyun arıyordum ve buldum Genişletmek için tıkla... Oyun bu mu? Yoksa State of Survival gibi bir oyun buldunuz da adını yazmayı mı unuttunuz.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 Yiğitt35 dedi: Oyun bu mu? Yoksa state of Survival gibi bir oyun buldunuz da adını yazmayı mı unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Yok bir konu açtım cevap veren olmayınca ben baktım öyle bu oyunu buldum (reklamlardan). Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Oyun bu mu? Yoksa state of Survival gibi bir oyun buldunuz da adını yazmayı mı unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Yok bir konu açtım cevap veren olmayınca ben baktım öyle bu oyunu buldum (reklamlardan).
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.503 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 31 Ağustos 2023 #4 Oyunun Steam'den sistem gereksinimlerine baktım, rahat oynatır gibi duruyor sisteminiz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 Yiğitt35 dedi: Oyunun Steam'den sistem gereksinimlerine baktım, rahat oynatır gibi duruyor sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Oyunun Steam'den sistem gereksinimlerine baktım, rahat oynatır gibi duruyor sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.