Q9400 sisteme 1000 TL'ye 2. el ekran kartı önerisi

SalihReizz

Hectopat
Merhaba,
ekran kartı alacağım. Çok bir bütçem yok o yüzden 2. el almayı düşünüyorum. 1000 TL civarı, sistemime uygun, darboğaz ve güç yetersizliği olmayan ekran kartı tavsiyesinde bulunur musunuz?

Özellikler:

-Pegatron IPX41-D3 DDR3 anakart.
-Q9400 işlemci.
-Kingston 4gb ram.
-Ezcool 350W güç kaynağı.

Merhaba,
Ekran kartı alacağım. Çok bir bütçem yok o yüzden 2. el almayı düşünüyorum. 1000 TL civarı, sistemime uygun, darboğaz ve güç yetersizliği olmayan ekran kartı tavsiyesinde bulunur musunuz?

Özellikler:

-Pegatron IPX41-D3 DDR3 anakart.
-Q9400 işlemci.
-Kingston 4 GB RAM.
-Ezcool 350W güç kaynağı.

RX 460 veya RX 550 olabilir 2.el

O işlemciye GTX750 üstü darboğaz yapar GTX750 veya GTX660-650 bak.

Benim de aklımda GTX 750 Ti ve RX460 vardı. Aşağı yukarı fiyatları aynı. Sizce hangisini alsam sistemime daha uygun?

RX460 darboğaz yapabilir 750 Ti işinizi görür ama bence GTX650 gibi bir ekran karti alip 4 GB RAM daha almaniz daha iyi olur.

Keşke dediğinizi yapabilseydim. Anakartımın tek RAM slotu çalışmıyor. Ve RAM slotları en fazla 4GB RAM destekliyor. Belki ilerde anakartımı değiştirirsem olabilir. Yardımınız için teşekkürler.
Bir sorum daha olacak. GTX 750 Ti alırsam, işlemciye de OC yapsam, sistemimde herhangi bir uyumluluk söz konusu olur mu?

O

Keşke dediğinizi yapabilseydim. Anakartımın tek RAM slotu çalışmıyor. Ve RAM slotları en fazla 4 GB RAM destekliyor. Belki ileride anakartımı değiştirirsem olabilir. Yardımınız için teşekkürler.
Bir sorum daha olacak. GTX 750 Ti alırsam, işlemciye de OC yapsam, sistemimde herhangi bir uyumluluk söz konusu olur mu?

OC ile darboğaz az yaşarsin OC yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı