Q9400 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçeye göre değişir. 80Plus sertifikası olmasına dikkat et. Sıfır alacağım dersen: Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Alabilirsin. Çok iyi değildir fakat kötü de değil senin işini çok rahat görür. O saydığın kartların hepsi ile kullanabilirsin.
İkinci el olarak da yine dediğim gibi 80Plus sertifikasına dikkat et. Uzak duracağın markalardan birkaçı Everest, Frisby, Gamepower, Gametech gibi markalar olsun. Bunlar pek kaliteli olmuyor. Sorun yaşatmayabilir fakat 30TL fark eder iyisi ile arasında ikinci elde. Xigmatek, Cooler Master, Corsair, FSP, High Power gibi markalara bakabilirsin. Sağlam olmasına dikkat et ürünün.

R7 370 256 Bit 2 GB ekran kartı buldum 350 TL nasıl sence alınır mı bir de PSU kaldırır mı hocam bir de bana bunun cevabını verip hakkını helal edersen çok memnun kalırım çok soru sordum kusuruma bakma.

R7 370 256 Bit 2 GB ekran kartı buldum 350 TL nasıl sence alınır mı bir de PSU kaldırır mı hocam bir de bana bunun cevabını verip hakkını helal edersen çok memnun kalırım çok soru sordum kusuruma bakma.
Fiyat fena değil. Benim linkteki tabiki besler fakat senin PSU hakkında bir şey desem yalan olur. 6 veya 8 pin güç çıkışı istiyorsa R7 370 ki isteyebilir çalıştırmaz bile. Sistemi yavaş yavaş değiştirirken sağlığını korumak açısından güç kaynağını es geçme. Ne demek tabiki helal olsun işine yaradıysa sevindim. Yorumları da beğenebilirsin burada teşekkür yerine geçiyor.

Fiyat fena değil. Benim linkteki tabii ki besler fakat senin PSU hakkında bir şey desem yalan olur. 6 veya 8 pin güç çıkışı istiyorsa R7 370 ki isteyebilir çalıştırmaz bile. Sistemi yavaş yavaş değiştirirken sağlığını korumak açısından güç kaynağını es geçme. Ne demek tabii ki helal olsun işine yaradıysa sevindim. Yorumları da beğenebilirsin burada teşekkür yerine geçiyor.

Sizinle özelden iletişime nasıl geçebilirim acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı