İyi sosyaller. Normalde sistemimi komple güncellemeyi düşünüyordum ama o fikrimi daha sonrasına saklayıp, geçici olarak halihazırda kullandığım sisteme Sapphire Pulse RX 550 4 GB almayı düşünüyorum. Eğer alırsam HepsiBurada'dan veya Trendyol'dan alacağım. Sistemimi aşağıya yazdım. Kartı biraz araştırdım, sistemim için yeterli olacağını ve darboğaz yapmayacağını düşünüyorum. Darboğaz olursa da çok düşük olur diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi ileride sistemi değiştireciğim için geçici alacağım ki bilgisayarda ağır oyunlar oynayan birisi değilim, en fazla GTA 5 diyeyim. Kullandığım en ağır programlar da Photoshop ve After Effects.
Kart hakkındaki görüşleriniz nelerdir ve aynı fiyatta farklı bir kart tavsiyeniz var mıdır? Bütçem en fazla 700 TL, maalesef üstüne çıkamıyorum. Ayrıca 2. elden ürün önermezseniz sevinirim.
Sistemim:
*Intel Core2 Quad Q9400.
*4+2 8 GB RAM.
*Gigabyte GA-G41M combo.
*XFX HD 6750.
*WD Caviar 1 TB + 160 GB.
*Cooler Master Elite RC-430 500W.
Kart hakkındaki görüşleriniz nelerdir ve aynı fiyatta farklı bir kart tavsiyeniz var mıdır? Bütçem en fazla 700 TL, maalesef üstüne çıkamıyorum. Ayrıca 2. elden ürün önermezseniz sevinirim.
Sistemim:
*Intel Core2 Quad Q9400.
*4+2 8 GB RAM.
*Gigabyte GA-G41M combo.
*XFX HD 6750.
*WD Caviar 1 TB + 160 GB.
*Cooler Master Elite RC-430 500W.
Son düzenleyen: Moderatör: