Q9400'ü Takınca PC Mavi Ekran Veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Queph

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Core 2 Quad Q9400 kullanıyordum sıkıntısız şekilde ama 1 haftadır "Windows başlatılıyor" da parıltı gelirken mavi ekran alıyorum. DC E5300 taktığımda sorun olmuyor açılıyor normal şekilde. Format atarkende mavi ekran veriyor. Q9400'ü başka anakartta denedim çalışıyor.
Bilgisayarı Q9400 ile açabildim bir şekilde ama bazı programları açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor; Chrome, Discord, Steam, bazı uygulamalar ise açılıyor; TS3, Logitech Gaming Software. Sonra da mavi ekran veriyor mesela daha demin görev yöneticisini açarken verdi, Chrome'yi kaldırmaya çalışırken verdi. Bilgisayarı boşta bıraktım Q9400 varken hiçbir şey yapmadım sıkıntısız masaüstünde durdu CPU-Z ile stress yaptım (30 Dakika) bir sıkıntı olmadı. Güvenli Modda açmaya çalıştığımda da mavi ekran veriyordu. Yüklediğim tüm programları kaldırdım ve güvenli moda girebildim. Sonra normal şekilde açtım bilgisayarı bir şeyler yapmaya çalıştığımda yine mavi ekran yedim . Yani bilgisayarı kullanmaya çalışınca mavi ekran veriyor.

-BIOS'u sıfırladım, sorun devam ediyor.
-Bileşenleri başka anakartta denedim, çalışıyorlar.
-Isılara baktım HWMonitor ile ısılarda normal.

Minidump: Minidump2.rar

Anakart: MSI P35 Platinum (Güncel BIOS)
CPU: Core 2 Quad Q9400
GPU: ATI Radeon HD 3650
RAM: 4(2x2) GB 800 MHz DDR2
Power: 350W

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri