Q9505 ve HD7850 sistem nasıl olur?

Umutsuz_Vaka

Decapat
Daha fazla  
Yıl olmuş 2023 acı bir gerçek, hazır sistemime bu işlemciyle ekran kartını almaya karar verdim. Hepsi ikinci el. Acaba bir darboğaz olur mu? Genellikle GTA 5 oynamayı düşünüyorum. Orta ayarlarda kaç FPS alırım? Darboğaz yaşar mıyım? He bir de tabii X5440 da seçimlerin arasında. Çok bütçem yok. İsteyen önerilerini yazabilir. Sağ olun. Teşekkür ederim.

Yıl olmuş 2023 acı bir gerçek, hazır sistemime bu işlemciyle ekran kartını almaya karar verdim. Hepsi ikinci el. Acaba bir darboğaz olur mu? Genellikle GTA 5 oynamayı düşünüyorum. Orta ayarlarda kaç FPS alırım? Darboğaz yaşar mıyım? He bir de tabii X5440 da seçimlerin arasında. Çok bütçem yok. İsteyen önerilerini yazabilir. Sağ olun. Teşekkür ederim.

Fiyat ne kadar olacak aynı sistemden bende kurmayı düşünmüştüm.

Ben derim LGA775 bir sistem kurmayın.

Elinizde olan parçaları satıp daha X3440'lı bir sistem dizebilirsiniz.

Yeni bir oyun oynamak isterseniz ve oyunda SSE4.2 desteği çıkarsa ortada kalıyorsunuz. Hadi crack oyunlarda fix yaparsınız ama orijinallerde eziyet çektirir.

Ben kuracağım diyorsanız E5430-E5440-E5450 gibi işlemcilere bakın derim uygun paraya X serisi hem çok güç yiyor hem de fazla ısınıyor. Daha iyi bir OC performansı var Xeon'ların genel olarak en azından M200 tarzı bir soğutucu ile güzel bir OC yaparsınız.

Sadece hd 7850 ve q9505 için 750 ödüyorum ve aslında bunu istemiyorum sanki ikinci el yeni bir sistem kursam daha iyi olur

Ben derim LGA775 bir sistem kurmayın.

Elinizde olan parçaları satıp daha X3440'lı bir sistem dizebilirsiniz.

Yeni bir oyun oynamak isterseniz ve oyunda SSE4.2 desteği çıkarsa ortada kalıyorsunuz. Hadi crack oyunlarda fix yaparsınız ama orijinallerde eziyet çektirir.

Ben kuracağım diyorsanız E5430-E5440-E5450 gibi işlemcilere bakın derim uygun paraya X serisi hem çok güç yiyor hem de fazla ısınıyor. Daha iyi bir OC performansı var Xeon'ların genel olarak en azından M200 tarzı bir soğutucu ile güzel bir OC yaparsınız.
Benimde fikrim o yönde o anakartı çok duydum ama şuan ddr3 ve ddr4 anakartlar nedense ederinden fazlaya satılıyor ve olması gerektiği fiyatlarda hep işlemci soketi bozuk anakartlar var eğer o modelde 2. el uyguna bir anakart görürseniz atabilir misiniz? bu arada teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı