Q9550 GTX 550 Ti sistem CS2'yi kaldırır mı?

Darboğaz değil sistem gereksinimlerini karşılamıyor.

Tam olarak iyi bir GPU gerekmiyor, hala büyük bir ölçüde sağlam bir CPU gerektiriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hellianın Valorant FPS arttırma videosundaki ayarları yapmıştım. Belki onu bir deneyebilirsin. Senin sistemin neydi bu arada?
Intel XEON X5460 3.16 GHz / GIGABYTE nVIDIA GTX 750 TI 2 GB GDDR5 / HI-LEVEL 4x2 8 GB 1333 MHz (O.C.) DDR3 RAM / GIGABYTE GA-P41T-ES3G / CRUCIAL BX500 240 GB SSD / Western Digital WD10SPZX 1 TB HDD / XIGMATEK X-POWER 80+ 500W PSU

Intel Xeon X5460 3.16 GHz / Gigabyte NVIDIA GTX 750 Ti 2 GB GDDR5 / Hi-Level 4x2 8 GB 1333 MHz (O.C.) DDR3 RAM / Gigabyte GA-P41T-ES3g / Crucial BX500 240 GB SSD / Western Digital WD10SPZX 1 TB HDD / Xigmatek X-Power 80+ 500W PSU.

Sizin sisteminiz benim sistemimden kat kat güçlü. Bir şeyler ters gidiyor galiba. Dediğim videodaki ayarları uygulayıp bir de öyle denerseniz muhtemelen sorun ortadan kalkar.

Sizin sisteminiz benim sistemimden kat kat güçlü. Bir şeyler ters gidiyor galiba. Dediğim videodaki ayarları uygulayıp bir de öyle denerseniz muhtemelen sorun ortadan kalkar.
Deneyeceğim. Bilgisayarımda virüs falan çıkmıştı geçen formatladım, belki de o yüzden sağlam performans düşüşü yaşamışımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı