Q9550 için fan tavsiyesi

LOLTA55

Hectopat
Yer
Aincrad
Daha fazla  
Q9550 stok fanim vardı macun sürerken tırnağı kırıldı o yüzden yeni bir fan almak istiyorum 50 TL'ye stok fandan iyisi fan var mıdır? teşekkürler.

Hocam, Q6600 ile 3.00 GHz'e çıkarmışlar stok fan ile. Ama garanti veremem, iyi bir fan takarsan OC yapabilirsin. Isı yönünde rahat ol, her türlü güzel soğutur. Ayrıca, Quad serileri OC için ideal işlemcilerdendir.

Peki takılması kolay midir yorumlarda okudum bayağı zor diyorlar teşekkürler.

Peki takılması kolay midir yorumlarda okudum bayağı zor diyorlar teşekkürler.

Guzel kablolaman varsa yani kablolar onde değilse, kasa yeteri kadar buyukse cok zorlanmadan yavasca takabilrsiniz. 775 fan takmak nedense 1151'e takmaktan bana göre daha zor. Anakartı cıkartıp takabilirseniz daha iyi ve daha rahat olur sizin için.

Sığar herhalde. Önce yuvarlak parçayi takıyoruz sonrada soğutucuyu ona sabitliyoruz herhalde teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200730_005910_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200730_005910_com.android.gallery3d.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 56
Ürün geldi termal macununu falan sürdüm her şey dogru düzgün yaptım ama sıcaklık değerleri şu an cok kötü 75 gördüm stok fanda Max 68'di.
Hocam, Q6600 ile 3.00 GHz'e çıkarmışlar stok fan ile. Ama garanti veremem, iyi bir fan takarsan OC yapabilirsin. Isı yönünde rahat ol, her türlü güzel soğutur. Ayrıca, Quad serileri OC için ideal işlemcilerdendir.

Isı en düşük 50 şu anda normal midir stok fanla bir farkı yok yanında gelen termal macunu sürdüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı