Q9550 OC yapma

Dediğiniz oyunlarda, konu sahibinin kullandığı ekran kartının 2 katı güçte olan ekran kartını dahi besleyebildiğini görebiliriz aşağıdaki fotoğraflardan. İ9 10900K kullansanız dahi tüplü monitörünüzde yetersiz(gibi) görünecektir.

Ben Q8400ü 2.5 GHz'ye çıkarmıştım P31 anakart ve Snowman M.200 soğutucu ile.

Kanka bende Intel'in stok soğutucusu var biosa girdiğim zaman sayı girmem gerekiyor ne kadar giriyorum şu an stok halinde 80 82 derecelerde. GTA 5 gibi oyunları oynarken darboğaz yaşanıyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama bir sorun oluştu CPU hızını yavaş yavaş arttırmayı denicektim arttırdım ama şöyle bir uyarı aldım PC başlarken ona şöyleyli current CPU clock or Memory setting beyond System capability.

Son düzenleme:

Dostum ben kendim bu oyunları oynuyorum ve aldığım değerler bunlar. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim.
Ama anlatmaya çalıştığım darboğaz olmasa bile OC faydalı olacaktır.

O uyarı normal sıkıntı yapmayın lakin islemciniz çok ısınıyor OC yapmanızı tavsiye etmem ben şu an 3.4 GHz de kullanıyorum ve işlemcim Max 67 dereceye çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…