Q9550 sisteme SSD mi RAM mi alınmalı?

Bütçe
450-500

Kardeşim bu anakartlara her 4 GB DDR3 RAM'i takamazsın, bu anakartlara belli başlı çipleri kullanan RAM'ler çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki açıklamaya bak orada belirtilen RAM'lerin dışında hiçbiri çalışmayacaktır. Anakartında slotunda destekliyor yalnız bu anakartların eski olduğunu unutuyorsun.

TR'de yok yalnız o anakart 2.el piyasasında da yok combo modeli.

Konuştukca batıyorsun! Çin'den alır, EBay'den alır, bir yerden bulur canı çekerse! İllede TR de mi olacak ben haklı mıyım haklıyım utanmadan daha boş konuşmaya devam ediyorsun.

Ben şu an anakartımı satmak ve yerine güzel bir anakart ve RAM almak istiyorum 2.elden alacağım çok fazla bütçem yok 500-1000 TL eğer para kalırsada SSD fiyat performans ürünleri istiyorum şu anlık kafamda işlemci veya ekran kartına dokunmak gibi bir niyetim yok onlar yetiyor bana. Bana sadece RAM ve SSD lazım RAM içinde yeni anakart lazım bana önerebilceğniz şeyler nelerdir?

Konu hortlayacak farkındayım ama; DDR3 sizinde dediğiniz gibi ölü yatırım değildir. Benim de iş yerimde canım sıkılınca oyun oynadığım sistemimde i7 4790K ve DDR3 1600 MHz bellek var. Bellek frekansı FPS konusunda fazla etkili değil. Çoğu kişi ne kadar yüksek MHz olursa o kadar yüksek FPS alacağını sanıyor. Ryzen işlemciler de evet durum bu (özellikle APU sistemlerde). Ancak Intel işlemci bellek frekansını pek umursamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…