TROyuncu555 Decapat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı?
Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 TROyuncu555 dedi: Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe ne kadar Q9550 yerine i5 3570 gibi işlemciler alabilirsiniz. TROyuncu555 dedi: Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ama bu sistem de sizi tatmin edecektir oynayacağınız oyunlarda. Artı 0 Eksi
TROyuncu555 dedi: Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe ne kadar Q9550 yerine i5 3570 gibi işlemciler alabilirsiniz. TROyuncu555 dedi: Merhabalar! Biliyorsunuz ki sıfır ve iyi PC fiyatları aldı gitti. Bende yeni PC almak yerine eskisini yenileyeyim diyorum. PC'mde Gigabyte G41m combo anakart var ve bu anakarta Q9550 ve GTX 750 Ti alarak ömrünü uzatmak istiyorum. Beklentilerim o kadar yüksek değil GTA 5, LoL, Minecraft vb oyunlar oynayacağım. Sizce bu sistemi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ama bu sistem de sizi tatmin edecektir oynayacağınız oyunlarda.
KS KS TROyuncu555 Decapat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 1000-2000 tl arası bütçem Artı 0 Eksi