Şimdi Şöyle Şu An İçin Cidden Çok Ucuz Bir Fiyata Alıyorum Biliyorsunuzdur Belki Game Debate Adlı Sitede İşlemci İyi GÖzüküyor Ve 1030 gibi kartlrda çok bir darboğaz yapmıyor şu an için düşük ayarlarda işimi görüp yazın okul bitiminde çalışıp ram ve ekran kartı takviyesi yapmayı planlıyorum.
İşim Dediğim Kasmadan Cs:GO,25 30 Fps Gta 5,Pubg Mobile Pc Gibi Oyunlar
Yayın işini unut. Oyunlara gelirsek CS:GO ve PUBG Mobile'ı oynayabilirsin. GTA V için endişeliyim benchmark videolarını izle. CPU yeterli ama RAM ve GPU için bilemiyorum...
Bu Kardeşimiz Daha Kötü Bir İşlemci 4 Gb Ram Ve Aynı Ekran Kartı İle 30 gibi bir fps almış
Site Ne Kadar Güvenilir Bilmem Ama Benim İşlemcimi Daha İyi Göstermiş
Ve Evet Farkındayım GPU olarak Eksiğim Fazla Yani Elime Para Geçer Geçmez İlk İşim GPU almak Olacak Ama Benim Amacım Bir Kaç Ay Beni İdare Eder Oyunlarımı Oynatır mı ?
Tamam o halde. Dediğin gibi yap. 720P çözünürlükte düşük ayarlarda çoğu oyunu oynarsın. Ama ileride RAM ve ekran kartı yükseltmen çok işine gelir.
Bilgisayar ilanına bakmanı öneririm. Eğer satılmasıyla alman çok iyi olur.
Tamam o halde. Dediğin gibi yap. 720P çözünürlükte düşük ayarlarda çoğu oyunu oynarsın. Ama ileride RAM ve ekran kartı yükseltmen çok işine gelir.
Bilgisayar ilanına bakmanı öneririm. Eğer satılmasıyla alman çok iyi olur.