Q9550 ve X5460 ile darboğaz yapmayacak ekran kartları

Yine de yetmiyor. Ben 3.96GHz de kullandım kaç sene RX460 ile Payback oynarken bile dargoğaz yapıyor.

Payback işlemciyi de fazlasıyla yoran bir oyundur onda yapacak bir şey yok.

Siz 3.96 ile RX460 ile darboğaz yiyerek oynuyorsanız ben nasıl 3.75 GHz ile birlikte GTX 960 ile rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Mantıken darboğazdan geçilmemesi gerek.

Payback darboğaz yapıyor onda yapacak bir şey yok ancak Shadow of war, Witcher 3, Sea of Thieves gibi gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum darboğaz yaşamadan.

Payback işlemciyi de fazlasıyla yoran bir oyundur onda yapacak bir şey yok.

Siz 3.96 ile RX460 ile darboğaz yiyerek oynuyorsanız ben nasıl 3.75 GHz ile birlikte GTX 960 ile rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Mantıken darboğazdan geçilmemesi gerek.

Payback darboğaz yapıyor onda yapacak bir şey yok ancak Shadow of war, Witcher 3, Sea of Thieves gibi gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum darboğaz yaşamadan.
İki işlemci içinde en iyisi GTX750Tİ mi şimdi anlamadım :D

İki işlemci içinde en iyisi GTX750 Ti mi şimdi anlamadım :D

İki işlemci içinde sınır noktası evet 750 Ti fakat X5460 ile grafik ve çözünürlük yükseltmeleri yapılarak RX460 kullanılabilir bir sorun olmaz.

İki işlemci içinde sınır noktası evet 750 Ti fakat X5460 ile grafik ve çözünürlük yükseltmeleri yapılarak RX460 kullanılabilir bir sorun olmaz.
Bu arada monitörüm 144 hz destekliyor hediye gelmişti iyi bir monitör yani sorun çıkartır mı fps performansta falan ? alakası var mı onu da söyler misiniz kusura bakmayın

Bu arada monitörüm 144 Hz destekliyor hediye gelmişti iyi bir monitör yani sorun çıkartır mı FPS performansta falan? Alakası var mı onu da söyler misiniz kusura bakmayın.

144FPS alamadığınız sürece tam olarak 144Hz kullanamayacaksınız. Ancak CS:GO ve Valorant gibi FPS oyunlarında 144FPS alacaksınız ve 144Hz'den yararlanabileceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı