Q9550'ye geçiçi süre GTX 570 takılır mı?

Hitcher

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar. Intel Q9550, 4 GB DDR2'li eski bir sistemim var ve şimdi yenilemeyi düşünüyorum ama tek seferde alamayacağım parçaları. İkinci el bir buçuk yıl garantili bir GTX 570 buldum acaba sistemi yenileyene kadar eski sisteme takabilir miyim? Bu aralar Witcher 2 oynuyorum, uyum sorunu veya karta zarar gelme gibi bir durum olur mu? Sonuçta ikinci el denemekte istiyorum tabii.
RAM'lerden dolayı görüntü gelmeme gibi bir şey olabilir mi mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelin nedir hocam? Büyük ihtimalle uyumludur ama emin olalım. Ayrıca o kart için bir buçuk yıl garanti imkansız :) Kart 10 yıl önce çıkarıldı ve üretimi ise o yıllara yakın durdu. Güç olarak RX 460 ile eşit ve 220W yani hayvan gibi güç çekiyor. Güç kaynağın nedir?

MSI Armor RX 570 hocam, ismini yanliş yazmışım. 25 ay daha varmış hatta garantisi. Güç kaynağım 600Watt 80+, markayı hatırlamıyorum ama iyi bir şeydi. Anakartim ASUS P5KPL-AM.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı