Q9650 için işlemci soğutucu önerisi

Şöyle bir şey buldum pazarlık yapıp alabilirsin galiba.
1659811330591.png

Sogutucusu nasildir ses yapiyor mu ürün bilginiz var mı ben pek anlamiyorumda eger isiksiz baska oneriniz var mı?

Guclu bir şeye benziyor eger daha uygun bulamazsam yazicagim.

Sogutucusu nasildir ses yapiyor mu ürün bilginiz var mı ben pek anlamiyorumda eger isiksiz baska oneriniz var mı?
Bilgim yok ses konusunda ama üzerinde 120mm çaplı fanlar var, 90mm çaplı fanlara göre daha az devirde döneceği için daha sessiz olur. Alırken buna dikkat edebilirsin.

Hayır sorun olmaz. Resimdeki karşılaştırmada iki fanda 48 CFM hava akışı sağlıyor görünüyor. Ama 120mm fanlı olan dakikada 1300 devir, 90mm fanlı olan dakikada 2000 devir yaptığı görünüyor.

Yani aynı hava akışını sağlıyorlar ama 2000 devir yapan muhtemelen daha gürültülü çalışır.

Screenshot_1.jpg

Hayır sorun olmaz. Resimdeki karşılaştırmada iki fanda 48 CFM hava akışı sağlıyor görünüyor. Ama 120mm fanlı olan dakikada 1300 devir, 90mm fanlı olan dakikada 2000 devir yaptığı görünüyor.

Yani aynı hava akışını sağlıyorlar ama 2000 devir yapan muhtemelen daha gürültülü çalışır.

Eki Görüntüle 1477915

Teşekkür ederim.
Aslinda sizin onerdiginiz ile ustteki arkadasin onerdigi arasında kaldım. Ama digeri sivi sogutmali diyor tam ne oldugunu bilmedigim icin bir şey diyemem.
Teşekkür ederim yardim icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı