Q9650 işlemci alınır mı ?

Olur ama bence E5450 almalısın. Ben Venom Voodoo ile zor soğutuyorum. 3-5 FPS için sıcaklık riskine girme. E5450 al kafan rahat olsun. Zaten çok bir performans farkı yok arada. O anakartta overclock yapman zor. Hangi ekran kartı ile kullanacaksın işlemciyi ?
hocam gtx 760 ile kullanmayı düşünüyorum ama bu aralar okul gereği ofis programları lazım neyse gtx 760 ekran kartını besleyebilir mi x5460 işlemci yada e5450 ?

hocam gtx 760 ile kullanmayı düşünüyorum ama bu aralar okul gereği ofis programları lazım neyse gtx 760 ekran kartını besleyebilir mi x5460 işlemci yada e5450 ?

E5450 almalısın. Gtx 760 ile birlikte kullanabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda biraz darboğaz olabilir. Yüksek çözünürlükte oynarsan darboğaz azalacaktır. Beraber kullanabilirsin yani bir sorun olmaz.

E5450 almalısın. Gtx 760 ile birlikte kullanabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda biraz darboğaz olabilir. Yüksek çözünürlükte oynarsan darboğaz azalacaktır. Beraber kullanabilirsin yani bir sorun olmaz.
hocam allah razı olsun 85tl ye xeon bir işlemci ve 200 tl ye fullhd monitör aldım haftaya gelicek başka bir konu açarak testlerini yapacağım.

hocam allah razı olsun 85tl ye xeon bir işlemci ve 200 tl ye fullhd monitör aldım haftaya gelicek başka bir konu açarak testlerini yapacağım.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Testlere beni etiketlemeyi unutma. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı