Q9950 ve GT730 sistem Grand RP'de düşük FPS veriyor

mert56

Decapat
Daha fazla  
PC'de şu an Intel Core 2 Quad Q9950 işlemci var 8 GB RAM GT730 4 GB ekran kartı var ama Grand RP'de 40 FPS'den aniden 1 FPS'e dusuyor. Birkaç kişiye sordum ekran kartını değiştir düzelir vs. dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal ara sıra drop yemen. Sistem zaten hikaye modunda bile anca çalıştırıyor. Sadece ekran kartıyla olacak iş değil. O arkadaşların her dediğini araştırmadan uygulama bence.

PC'de şu an Intel Core 2 Quad Q9950 işlemci var 8 GB RAM GT730 4 GB ekran kartı var ama Grand RP'de 40 FPS'den aniden 1 FPS'e dusuyor. Birkaç kişiye sordum ekran kartını değiştir düzelir vs. dediler.
Hocam sistemin tamamı oyun için oldukça yetersiz.

Hocam sistemin tamamı oyun için oldukça yetersiz.

Olabilir. Ama çok büyük olmayacaktır. Ekran kartınız genel olarak kötü maalesef. Ama lakin önerim bu sistemle GTA Online'ı (Grand RP dahil) oynamamak olacaktır. Story mode olarak normal GTA 5'i oynayabilirsiniz.

@mert56

1024x768 açtım rahat şu an işletim sistemi Windows 7'ye düşürsem FPS artışı olur mu?

@550519

Olabilir. Ama çok büyük olmayacaktır. Ekran kartınız genel olarak kötü maalesef. Ama lakin önerim bu sistemle GTA Online'ı (Grand RP dahil) oynamamak olacaktır. Story mode olarak normal GTA 5'i oynayabilirsiniz.

@mert56
Bu sistem ile 160 saati devirdim sabır işi grafik dosyaları ile havayı karartarak vs idare ediyoruz ama zor

Maalesef. Ben de GT220 denen karta sahibim bu GT730'dan daha kötü, GTA 5'te (Story mode) 720p düşükte ortalama 24 FPS veriyor maalesef. Ya eski oyunlar oynayacağız ya da 480p, 360p gibi çözünürlüklere düşürerek sistemlerimizin açabildiği kadar güncel oyunları oynayacağız. Zor maalesef. Ekran kartı önerisi için yeni konu açıp bütçe belirtmeyi, sisteminizi yazmayı unutmayın.
Bu sistem ile 160 saati devirdim sabır işi grafik dosyaları ile havayı karartarak vs idare ediyoruz ama zor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı