qBittorrent çok yavaş

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam qBittorrent üzerinden RDR2 indiriyorum, ama aşırı yavaş bazen kb/slere düşüyor internetim 500 - 700 arası mb/s vermesine rağmen bu neden kaynaklı düzeltilebilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-05 154417.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-05 154417.png
    38,6 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran görüntüsü 2024-09-05 154514.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-05 154514.png
    38,5 KB · Görüntüleme: 73
Selam qBittorrent üzerinden RDR2 indiriyorum, ama aşırı yavaş bazen kb/slere düşüyor internetim 500 - 700 arası mb/s vermesine rağmen bu neden kaynaklı düzeltilebilir mi?
1200 gönderim var hocam o yüzden çok yavaş.

qBittorrent kullanmanızı önermem.

Torrent dosyalarında indirme hızını online SEEDER(Kaynak kullanıcı) sayısı belirler. Sizin bağlantı hızınızla ilgili değil.

@YüzbaşıJohnPrice hocam kuvvetle muhtemel qBittorrent de herhangi bir sorun yok.
O konudaki yorumları okursanız bir karışıklık/yanlışlık olduğu kesin demiycem ama kesine yakın gibi.

Torrent dosyalarında indirme hızını Online SEEDER(Kaynak kullanıcı) sayısı belirler. Sizin bağlantı hızınızla ilgili değil.

@YüzbaşıJohnPrice hocam kuvvetle muhtemel qBittorrent de herhangi bir sorun yok.
O konudaki yorumları okursanız bir karışıklık/yanlışlık olduğu kesin demeyeceğim ama kesine yakın gibi.

Yani bilemedim ben güvenmiyorum.

qBittorrent kullanmanızı önermem.

Ne öneriyorsunuz hocam

FDM normalde torrent indirme programı değil IDM gibi normal indirme programı.
Tarayıcılarınızla bütünleşip her türlü indirme işlemini devralabilir.
Torrent indirmeleri de destekliyor.

FDM yi ben de tavsiye ederim. Her türlü indirme işlemi için kullanabilirsiniz. Kesin birşey diyemiycem ama qbittornet'ten biraz daha yavaş olabilir ya da indirme hızını etkilemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı