qBittorrent dosyasında virüs gözüküyor

ibsmayilli809

Centipat
Selam millet. Ben bugün Torrent işine girmeği planlıyordum. En azından paramın yetmediği veya almak istediğim oyunları önceden yükleyip oynamayı düşünüyorum. En yaygın Torrent'lerden BitTorrent ve UTorrent'in ücretsiz sürümünün kaldırıldığını görünce alternatif olarak qBittorrent'i indirdim ama içimde bir şüphe oluştuğundan dolayı (bu şüphe sitede hiçbir reklamın olmamasından ve çok modern gözükmemesinden dolayı oluştu) VirusTotal'de taradım ve 3 sorun bulundu bilgisayarım çok iyi olmadığından dolayı virüslerin bilgisayarımı yavaşlatmasını istemiyorum. Eğer kullanmışlığınız varsa bir sorun oluştu mu sizde?

Bu uygulamanın güvenli olduğu Türk sitelerde DonanımHaber tarafından yapılmış. Batılı sitelerde ise ProtonVPN'in kendi sitesinde yazılmış.

Dosya Ekleri

• IMG_20230906_223133.jpg
    IMG_20230906_223133.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 115

Buradan indirdiyseniz içiniz rahat olsun. Virüslü değildir kendisi. Özgür ve açık kaynaklı bir Torrent istemcisi.

Projenin GitHub sayfası da burada.

Evet oradan indirdim. Aslında birkaç kez virüssüz olduğunu bazı forumlarda duymuştum ama yine de taramak istedim. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Buradan indirdiyseniz içiniz rahat olsun. Virüslü değildir kendisi. Özgür ve Açık kaynaklı bir Torrent istemcisi.

Projenin GitHub sayfası da burada.
Hocam dediğiniz doğru fakat, bu çözüm verilmesi gereken bir konu mu?

@The Shorekeeper Duyarlılığınız için teşekkürler.☺️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı