QCK Heavy vs Wrait Sprit of Aim

Bütçe
2000
Hocam en uç 750-850 çıkabilirim, ailem bir kumaşa o kadar para verilmez diyor maalesef😕
Ailen haklı bence, çok harcama yapılacak bir şey değil zaten.

Merhaba üst düzey mouse pad arıyorum CS, Valorant gibi oyunlar için sizce QCK Heavy series mi yoksa Wrait Sprit of Aim? Sizce hangisi daha iyi ve kaliteli?

Hocam bence ikisi de iyi kullanmadan hangisi sana daha iyi olur bilemezsin bütçene uygun içine sinen hangisiyse onu al bence.

Hocam en uç 750-850 çıkabilirim, ailem bir kumaşa o kadar para verilmez diyor maalesef😕
Hocam Wraith'te o bütçede mousepad yok SteelSeries'in mousepadlerine bakabilirsiniz yeni mousepadler çıkaracaklar yakında diye biliyorum ama fiyatları nasıl olur onu bilemiyorum.

https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYCNZMJ
yada bunu alabilirsiniz 1000 liraya çıkarsa.

Kendi kullandığım mousepadi de önerebilirim (Razer Strider) hibrit mousepad, hızı kontrolden biraz daha üstün ama kontrol etmesi de bence kolay. Artisen Hien klonu diyorlar bu mousepad için ama siyah rengi ile pembesi arasında nedense iki katı fiyat farkı var ben rengine çok aldırış etmediğimden pembe olanını aldım 760 tl civarına. Eğer onu düşünürseniz linki

QCK Edge var kenar dikişli ben Razer Strider'ı bulmadan önce o mousepadle ilgileniyordum mümkünse kenar dikişli bir model alın uzun ömürlülük açısından.

Hocam dediğim gibi bütçe sıkıntısı yok ama en rahat hissedeceğim, CS gibi oyunlar icin en kullanışlı mouse pad hangisi sizce? Soa mı ace mi ace ise hangisi?
Ace Series poron tabanlı, yapışır masanıza kayma felan yapmaz. SoA veya Ace olanda size kalmış tek fark poron taban, hangisinin deseni veya herhangi bişeyini beğendiyseniz alabilirsiniz.

Ace series poron tabanlı, yapışır masanıza kayma falan yapmaz. Soa veya ace olanda size kalmış tek fark poron taban, hangisinin deseni veya herhangi bir şeyini beğendiyseniz alabilirsiniz.

Kanka ace de serenity sunset storm varmış onların yüzeyleri farklı ona karar veremedim ya birisi diyor CS için kontrol birisi diyor Speed anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00