QCY H2 Pro alınır mı?

kiralgeliyo

Hectopat
Bütçe tam belli değil ama bu fiyat bandında bir şeyler arıyorum, şu an kullandığım kulaklık Apple'ın kablolu EarPods kulaklığı. Benim için ses kalitesi olarak çok yeterli ve aynı bu ses kalitesinden olacak şekilde kulak üstü kablosuz bir şeyler arıyorum. H2 Pro alırsam şu an kullandığım kulaklığın ses kalitesi kadar kaliteli midir yoksa başka modellere mi yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadai H4 aldı stok sesi ile gayet yeterli bir ürün H2 Pro'nun da üzeceğini düşünmüyorum. EarPods ile karşılaştırırsak EarPods daha iyi olma olasılığı daha yüksek.

Bütçe tam belli değil ama bu fiyat bandında bir şeyler arıyorum, şu an kullandığım kulaklık Apple'ın kablolu EarPods kulaklığı. Benim için ses kalitesi olarak çok yeterli ve aynı bu ses kalitesinden olacak şekilde kulak üstü kablosuz bir şeyler arıyorum. H2 Pro alırsam şu an kullandığım kulaklığın ses kalitesi kadar kaliteli midir yoksa başka modellere mi yönelmeliyim?

H2 aldım iade ettim. Almayın, kulak üstü kulaklıklar çok ses sızdırır ancak bu ne kardeşim. Gece arkadaşlarınızı çağırıp parti verebilirsiniz ve kulaklığı çıkarınca taktığınızdan daha çok duyuyorsunuz yemin ederim mühendisler bunun için uğraşmıştır. Malzeme kalitesi falan iyi hissettirir o kadar bence bu bütçede kulak üstü alınmamalı (sesi dışarı vermesini takmazsanız o size kalmış). Gürültü engellemesi falanda yok varsa da bilmiyorum fark edemedim.

600 TL bandında kafa bandı kulaklıktan çok fazla bir şey beklemeyin. Ben Razer opus X kullanıyorum, bu bile gürültüsüz ortamda tatmin etse de toplu taşıma gibi gürültülü alanlarda dış sesi yeterince izole edemediği için standart TWS kulaklıkların gerisinde bir ses performansı veriyor. Şahsi düşüncem kafaüstü kulaklıkta iyi bir ses performansı arıyorsanız 1500TL bandını en az gözden çıkartmalısınız.

H2 Pro hakkında tam olarak bilgim yok fakat H4 kullanıyorum çok memnunum, bütçenizi arttırmayı düşünürseniz biraz, yardımcı olurum.

Bir arkadai H4 aldı stok sesi ile gayet yeterli bir ürün H2 Pro'nun da üzeceğini düşünmüyorum. EarPods ile karşılaştırırsak EarPods daha iyi olma olasılığı daha yüksek.

EarPods'tan sonra H2 Pro düşük seviyede kalacaksa h4'e yönelmeyi düşünüyorum. Ama arada ortalama 400 500TL fark var değer mi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı