QCY H2 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan XFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.745
Mikrofon testini isterseniz videolardan izleyin ancak ben şu ana kadar kulaklıklarla bayağı bir telefon görüşmesi yaptım karşı taraftan sesimin kötü geldiğinde dair herhangi bir söylem gelmedi. Önceki kablosuz kulaklığımda mikrofonla ilgili problemler oluyordu ona dayanarak söylüyorum.
Kafa göçüğü konusunda da farklı söylentiler var ancak genel olarak "uzmanlar" ne trendse ona bulaşmayı sevdiğinden biraz abartılmış. "sadece bir kulaklık kafatasında göçük yapamaz yapsa bile kafatasında değil deride yapar o da geçicidir." diye okudum. Ve muhtemelen diğer arkadaşın dediği gibi çok uzun süreli kullanımlar lazımdır.

Merhaba, ben PC de kullanmayı düşünüyorum, bu kulaklıkta Bluetooth ile bağlantıda herhangi bir gecikme var mı video/film izlerken?

Merhaba, ben PC de kullanmayı düşünüyorum, bu kulaklıkta Bluetooth ile bağlantıda herhangi bir gecikme var mı video/film izlerken?
Merhabalar, ben PC'de kullanmayı denedim. Video film izlerken değil ancak oyun oynarken dehşet bir gecikme oluyor bu telefonda da aynı uygulamasını indirip oyun modunu açarsanız gecikme yüksek ölçüde azalıyor. Oyun için tavsiye etmem ancak müzik video/film gibi kullanımlar için o kadar da kötü değil.

Merhaba, ben PC'de kullanmayı denedim. Video film izlerken değil ancak oyun oynarken dehşet bir gecikme oluyor bu telefonda da aynı uygulamasını indirip oyun modunu açarsanız gecikme yüksek ölçüde azalıyor. Oyun için tavsiye etmem ancak müzik video/film gibi kullanımlar için o kadar da kötü değil.

Cevabınız için teşekkürler. O kadar kötü değil derken mesela film izlerken konuşma ile görüntü arasında bir gecikme fark ettiniz mi?

Cevabınız için teşekkürler. O kadar kötü değil derken mesela film izlerken konuşma ile görüntü arasında bir gecikme fark ettiniz mi?

Kayda değer bir gecikme değildi. Hata aramaya odaklandığım içni bana öyle gelmiş bile olabilir.

Kayda değer bir gecikme değildi. Hata aramaya odaklandığım içni bana öyle gelmiş bile olabilir.
uzun bir zaman geçmiş mesajınız üstünden ama merak ettiğim konuları sizden dinlemek isterim gezdiğim çoğu forumda varsınız neyse konuya geleyim hocam ben bu gün sipariş verdim spordan gelirken giderken ve yolda şarkı dinlerken kullanıcam. 5.3 bağlantı ile olur diyorlar ama benim telefonumun bağlantısı 5.0 sizce bir sıkıntı olur mu ?

Uzun bir zaman geçmiş mesajınız üstünden ama merak ettiğim konuları sizden dinlemek isterim gezdiğim çoğu forumda varsınız neyse konuya geleyim hocam ben bugün sipariş verdim spordan gelirken giderken ve yolda şarkı dinlerken kullanacağım. 5.3 bağlantı ile olur diyorlar ama benim telefonumun bağlantısı 5.0 sizce bir sıkıntı olur mu?

İyi günler,
Sporda kullanmayı deneyimledim çok kayıyor onun için kullanmayın derim gelip giderken demişsiniz zaten ama yine de söyleyeyim dedim. Genelde tüm Bluetooth sürümleri birbirine uyumlu olur aşırı fark olmadığı sürece en fazla çok ufak takılmalar falan olur ama ben çok da sorun yaşamadım. Ama şunu demeliyim mutlaka kılıf alın ya da iyi muhafaza edin hocam plastik olduğu için çok hızlı kırılıyor gazı şekilde geziyor şu an benimki :D.

Herkeze iyi günler
QCY H2 pro alalı 4 5 ay olmuştur 2 günden beri kulaklık kendi kendine açılıp kapanıyor
Bluetooth bağlıyorum ama kendi kendine Bluetooth kapatıyor geri açıyor youtube yazdım yabancı videolarda ses tuşlarına basınca reset atıyormuş denedim reset attim ama gene aynı çok severek kullanıyordum böyle yapması üzdü (ne yapmam gerek düzelmesi için)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı