QCY H3 Pro vs Anker Q21i NC

HamiltonDaGoat

Femtopat
Daha fazla  
İyi Forumlar. Benzer fiyatlardaki bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyat olarak aradaki fark sadece 100 TL ve bu bir problem değil. H3 ile Q21i NC karşılaştırmasını gordum ancak H3 Pro ile karşılaştırıldığına hiç rastlamadım. Hangi kulaklık daha iyi? Hangisi hangi alanlarda daha iyi? Tek önceliğim ses kalitesi ve ANC performansı. Mikrofon performansı sıfır dahi olsa bir problem değil. Yardımcı olursanız sevinirim🙏

H3 Pro Fiyat
Q21i NC fiyat

QCY uygulamasında eq ayarı yapınca ses direkt boğuklaşıyordu. O hata devam ediyorsa hoş değil. LDAC desteği de güzel olmuş. Ben kendim Q21i nc kullanıyorum. Daha öncesinde de Q20i kullanıyordum. Q20i ile beraber 7-8 aylık deneyimim var mutluyum yeterli geliyor.

QCY uygulamasında eq ayarı yapınca ses direkt boğuklaşıyordu. O hata devam ediyorsa hoş değil. LDAC desteği de güzel olmuş. Ben kendim Q21i nc kullanıyorum. Daha öncesinde de Q20i kullanıyordum. Q20i ile beraber 7-8 aylık deneyimim var mutluyum yeterli geliyor.
Kulaklık ses konusunda genel anlamda her seyde dengeli olduguni duydum ki muhtemelen böyle bu sebeple EQ ayarına ihtiyaç duymam büyük ihtimalle. Kararımı verdim sanarım zaten H3den yana

Kulaklık ses konusunda genel anlamda her seyde dengeli olduguni duydum ki muhtemelen böyle bu sebeple EQ ayarına ihtiyaç duymam büyük ihtimalle. Kararımı verdim sanarım zaten H3den yana
H3 pro'yu youtube'da Enes Özen Q21i'nin önüne koymuş. Denemediğimden H3 pro hakkında bir şey demem doğru olmaz. EQ ayar sorunu da düzeldiyse gayet iyi bir seçenek olacaktır özellikle LDAC ile.

Sorabilir miyim tam olarak ne kadar süre önce mevcuttu bu sorun?
T13 ANC modelini kullanıyorum 1 sene oldu hata devam ediyor. Başka modellerde de yorumlarda okumuştum. Belki kulaklık modelleri kaynaklıydı belki de yazılımından kaynaklı bilemiyorum.

T13 ANC modelini kullanıyorum 1 sene oldu hata devam ediyor. Başka modellerde de yorumlarda okumuştum. Belki kulaklık modelleri kaynaklıydı belki de yazılımından kaynaklı bilemiyorum.
O zaman o sorunun bu kulaklıkta da olup olmayacağı kesin değil. Neyse benim açımdan bir sorun yok son bir soru olarak kulakiçi mi kulaküstü mü alacağım konusunda çok kararsız kaldım (Melobuds pro Ht08, kulakiçi sectigim durumda alacağım model bu arada) bu konu hakkında da yardımcı olursan sevinirim

O zaman o sorunun bu kulaklıkta da olup olmayacağı kesin değil. Neyse benim açımdan bir sorun yok son bir soru olarak kulakiçi mi kulaküstü mü alacağım konusunda çok kararsız kaldım (Melobuds pro Ht08, kulakiçi sectigim durumda alacağım model bu arada) bu konu hakkında da yardımcı olursan sevinirim
Kulak içi ile kulak üstü çok farklı kulvar. Kulak üstünü tercih ederim.

İkisini de deneyimlediginizi varsayıyorum, gerçekten de o kadar büyük bir fark var mı? IEMlerin pratikliğinden vazgeçmek için yeterli bir sebep mi
IEM ürünler daha farklı. Hali hazırda hem kulak üstü hem de kulak içi kulaklığın var. Biri QCY T13 anc diğeri q21i. Bu markalar öncesinde de uzun süredir hem kulak içi hem kulak üstü modeli aynı anda bulunduruyorum. Bt için soruyorsanız aynı fiyat segmentinde kulak üstünün genel ses kalitesi daha iyi oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı