QCY H3 vs Anker Q21i

sehq

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır 1000-1500 fiyat aralığında ses kalitesi iyi olan bir kulaklık araştırıyordum ve QCY H3 ve Anker Soundcore Q21i kulaklıkları arasında kaldım. Sizce hangisi almam daha iyi olur. Başka önerileriniz de varsa yazabilirsiniz. Ses kalitesi önemli.

@Sololiz Hocam bir konuda yanıtınızı gördüm. Sanırım sizde H3 modelini satın almışsınız. Üzerinden neredeyse 1 yıl geçti ama siz memnun kaldınız mı?

Q21NC aldım fiyatına göre fena değil ama olağanüstü de değil. Bu tercih meselesi ama ben R50inin sesini daha çok beğendim. Kulak içi.

Q21NC'yi sattım satma sebebim ses kalitesi ya da başka bir şey değil. Aşırı derecede terletmesi. Su içinde kalıyordu kulaklarım özellikle bu yaz hiç çekilecek gibi değildi. Zaten böyle kullansam pedler 3 aya ölürdü.

Ama bu bütçede güzel bir kulaklık derim. Ben tercihimi R50iden yaptım.

Q21NC aldım fiyatına göre fena değil ama olağanüstü de değil. Bu tercih meselesi ama ben R50inin sesini daha çok beğendim. Kulak içi.

Q21NC'yi sattım satma sebebim ses kalitesi ya da başka bir şey değil. Aşırı derecede terletmesi. Su içinde kalıyordu kulaklarım özellikle bu yaz hiç çekilecek gibi değildi. Zaten böyle kullansam pedler 3 aya ölürdü.

Ama bu bütçede güzel bir kulaklık derim. Ben tercihimi R50iden yaptım.

Hocam R50i kulaklığını bende kullandım fakat ses kalitesini beğenememiştim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı