İnceleme QCY H3S Bluetooth kulaklık

Kulaklık özelliklerine gelirsek.
Bluetooth 6.0
Çift sürücülü 40mm mid-bass ve 13mm tiz sürücüsü.
ANC açık 58 saat.
ANC kapalı 102 saat.
750 mAh pil.
Type-C'den hem şarj hem kablolu ses bağlantısı.
Hi-Res - LDAC kodek.
-56dB ANC uyarlanabilir ANC.
240 gr.
Kulaklığa yorumum ise:
Büyük heves ile aldım aslında hiç bu tür deri pedli olan kulaklık kullanamıyorum ama heves ettim daha önce Q21i NC almıştım sonra da satmıştım. Şansımı bir daha denemek istedim. Fakat keşke hiç bulaşmasaymışım dedim.
Hepsiburada'dan 100 TL kuponu ile 1899 TL'ye aldım öncelikle kulaklık geldi ve elime aldım herkesin yaptığı gibi dayanaklılık testi yaptım yani ne yaparasınız hafif büker sağa sola biraz esnetir bakarsınız. Zaten abartmadan bakılır benim en ufak bükmemle tik tak tik tak şeklinde sol tarafın ses yaptığını fark ettim. Kulaklığın tam sol bağlantı yerinin az üstü. Orada plastik sanki ya oturmamış ya da yapıştırılmamış mı artık bilemiyorum girip çıkıyor gibi oluyor. Tabii hiç hoşuma gitmedi bu durum ve değişim için gönderdim.
Yeni ürün geldi sıfır açtım paketi ve aynı yer aynı şekilde sorunlu. Bu sanırım fabrikasyon hatalı kronik bir sorun. Dedim hadi belki ben fazla abartıyorum belki uzun kullanımda bir şey olmaz dedim ama aslında olabilir çünkü o kısmın plastiği çok ince. Bir dedim kulaklığı deneyeyim.
Ses kalitesi ilk taktığımda berbat ötesi. Sonra bir güncelleme geldi onu yaptım ardından yine berbat ötesi neyse ekolayzerdan başladım ama bazı ayarlar direk sesi boğuyor. Kulaklık genel olarak basslar çok güçlü vokaller bulanık ve boğuk geliyor tizler ise çok sert. Uzun uğraş sonucu bir şeye benzettim ama yine de vokaller boğuk gibi bir türlü o kısımı düzeltemedim. Bazı ayarlar direk sesi boğuyor. Kısacası ses kalitesini çok beğenmedim. R50i kulaklığım bundan 3 kat daha iyi net.
Sonra dışarı çıktım deneme yapmak için başta iyi güzel sonra bağlantılar ara ara kesilip geri gelmeye başladı. 6-7-8 yani çok fazla bu R50i de böyle bir sorunum yoktu Q21i dede yoktu. Onda 1 kere falan olmuştu ama bu bildiğiniz çok sık oluyor. Kapat aç yapınca bir müddet iyi sonra tekrar. Bu arada MP3 dinledim yani öyle başka bir şeyden kaynaklı olacak durumu yok. Zaten bu anda kulaklığı iade etmem gerektiğini anladım.
ANC'ye gelirsem ben çok düşkünü değilim. Q21i NC bundan daha iyiydi onu biliyorum ama oda çok boğuk böyle sanki basınçlı gibi oluyordu bunda öyle değil ama tamamen de kesmiyor zaten yine sesleri duyuyorum. Şeffaf mod da adı gibi şeffaf çalışıyor.
Kulaklığı kablolu bağladığınızda şarj oluyor ve ses de verdiği için pil ömrünü olumsuz etkileyecektir. Bu konu hoşuma gitmedi. PC de kablolu kullanırım diye hayal ediyordum ama bu bataryayı olumsuz etkileyebilir.
Kulaklık Q21i ncden daha çok terletiyor. Soğuk havada bile terledi kulaklarım nemlenmedi direk terledi yani.
Konfor rahattı sorun yok kafada iyi ama malzeme kalitesi çok vasat. Kulaklığın dediğim sorunlu kısmından hariç diğer yerleri de çatırdayacakmış gibi sesli yani bu konuda çok riskli bence.
Şahsen kimseye önermiyorum bu benim fikrim 2000 TL'ye başka seçeneklere bakın derim.
Daha sonra da iade ettim komple şimdi yolda içinden bir şarj kablosu kısa çıkıyor o kadar. Ses kablosu yok. Siz almanız lazım kablolu kullanmak için.
Video kayıt aldım aşağıda inceleyebilirsiniz. Fotolarda da girip çıkan yer yani esneyip açılıyor oradan geliyor o ses.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG_20260307_232027_457.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20260307_232043_446.jpg
    IMG_20260307_232043_446.jpg
    320,5 KB · Görüntüleme: 8
Tam da bu kulaklığı almıştım hocam. Başka öneriniz var mı bu fiyata alınabilecek. Eğer bu kadar kötü ise.

Vallahi hocam burada bir konu açın arkadaşlar önersinler. Ben kulak üstünden de vazgeçip R50i NC aldım harika bana göre dışarıda terletmeden rahat dinlerim

Şunu diyebilirim evde oyunlar için Barracuda X var emin olun bundan 10 kat daha iyi ve temiz ses veriyor. Her şeyi ile daha iyi. Onu taktım dinledim bunu verdikten sonra oh dedim ya ne güzel temiz berrak müzik varmış.

Vallahi hocam burada bir konu açın arkadaşlar önersinler. Ben kulak üstünden de vazgeçip R50i NC aldım harika bana göre dışarıda terletmeden rahat dinlerim.

Şunu diyebilirim evde oyunlar için Barracuda X var emin olun bundan 10 kat daha iyi ve temiz ses veriyor. Her şeyi ile daha iyi. Onu taktım dinledim bunu verdikten sonra oh dedim ya ne güzel temiz berrak müzik varmış.

Hocam konu açtım bu kulaklık önerildi. Ayrıca kulak üstü olması lazım.

Hocam konu açtım bu kulaklık önerildi. Ayrıca kulak üstü olması lazım.

Öneren kişi kullanmamış ve sadece özellikleri için önermiş olabilir. Çünkü özelliklere bakınca ooo iyimiş diyorsun ama ses kalitesi vs bence iyi değil ortanın altında kalır.

Zaten incelemesi de yok inceleyen yabancı 1-2 kanal onlarda sponsor oldukları için övmüşler.

Vallahi hocam burada bir konu açın arkadaşlar önersinler. Ben kulak üstünden de vazgeçip R50i NC aldım harika bana göre dışarıda terletmeden rahat dinlerim

Hocam 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

1- R50i ve R50i NC arasında ses kalitesi olarak nasıl bir fark var? Bende daha önce R50i vardı ve ses kalitesini beğeniyordum. Şu an P30i var ve bu kulaklık ile R50i NC aynı özelliklere sahip. Ama ses kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Dinlediğim çoğu müzikte ses kalitesi beni rahatsız etti. Bana göre R50i çok daha iyiydi. Sizde de öyle mi?
2- Q21i NC nasıldı? R50i'nin mi yoksa Q21i'nin mi ses kalitesi daha iyi? R50i yerine Q21i tercih edilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı