Ebonsssa Femtopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #21 elifzey dedi: Evet, uygulamasından güncellemeyi yapın. Eğer yine olmazsa güncelleme sırasında sorun olmuştur, uygulamasından sıfırlayın. Düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Varılsayılan ayarlar mı yoksa direkt sıfırla mı çünkü gğncelleyince sol güncellendi sağ güncellenmedi gibisinden bi mesaj almıştım
elifzey dedi: Evet, uygulamasından güncellemeyi yapın. Eğer yine olmazsa güncelleme sırasında sorun olmuştur, uygulamasından sıfırlayın. Düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Varılsayılan ayarlar mı yoksa direkt sıfırla mı çünkü gğncelleyince sol güncellendi sağ güncellenmedi gibisinden bi mesaj almıştım
elifzey Picopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 205 30 Aralık 2023 #22 Ebonsssa dedi: Varılsayılan ayarlar mı yoksa direkt sıfırla mı çünkü gğncelleyince sol güncellendi sağ güncellenmedi gibisinden bi mesaj almıştım Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayı deneyin.
Ebonsssa dedi: Varılsayılan ayarlar mı yoksa direkt sıfırla mı çünkü gğncelleyince sol güncellendi sağ güncellenmedi gibisinden bi mesaj almıştım Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayı deneyin.
ZKrovS Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #23 @elifzey ürün sıkıntı çıkardı mı? Ses seviyesine düşük demişsiniz size göre 10 üzerinden ses seviyesi kaç?
@elifzey ürün sıkıntı çıkardı mı? Ses seviyesine düşük demişsiniz size göre 10 üzerinden ses seviyesi kaç?
Saakni Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #24 Birazcık hortlatıyorum ama pcde kullanımda nasıl bir performans veriyor? @elifzey