QCY H4 kulak pedi yedeği nasıl bulunur?

@CemU1907 hocam kumaşın deriye göre avantajı ne? Normalde deride daha iyi ses izolasyonu var kullandığım diğer kulaklıklara göre yorumlarsam ama ilk sene bitince dökülme ve sporda kullandığım için ter, kokma yapabiliyor bende. Eğer önerirseniz birdahakini kumaş alayım. Ek olarak ben alalı 2 sene oldu kulaklığı, artık pili 6 saatte falan bitiyor bu durum sizde de var mı?

Kumaşın avantajı dediğiniz gibi terleme yapmıyor döküntü de olmuyor ses izalasyonu konusunda bir şey diyemem ben kumaş olarak da sesinden memnunum. Bu tür kulaklıklarda ne yaparsanız yapın belli bir süre ve şarj tekrarından sonra şarjı ilk günlerdeki gibi olmaz performansı düşer. Gönderdiğim resimlerde deri ve kumaş bir arada takılı olana dikkat edin kumaşda kulağı içine aldığı açıklık daha geniş. Bu arada Soundpeats Space Pro alacaktım ama kısa zamanda stoklar eridi bitti satan kalmadı onun bataryası 1000mah idi. Qcy H4 de 600 mah.

Daha sonra temu dan aldığım kumaş yedekler için linki aşağıya bırakıyorum.
Temu Qcy h4 yedek ped

Son düzenleme:
Kasnaktan çıkardığımda görüntü bu

çıkarıp üst üste koyduğumda şu şekil birebir ölçüleri tutuyor

bunlarda diğer görüntüler aynı kulaklıkta hem deri hem kumaş takılı halde, keşke kumaş olanı seçseymişin bu arada.

Kasnağa takarken önce mesela üst taraftan deri kısmını takıp parmağınla sabitleyip diğer elinle kasnağa gerdirerek geçirmeye çalış sonuçta kasnağa geçtiğinde sıkı sıkıya kalacak.
Hocam sizin fotoğraflardanda belli oluyor. Benimkinde sizinkine göre uzunluk genişlik ve derinlik olarak hepsinde bir kısalık var ama bana ekteki gibi cevap verdiler. Muhtemelen değişim talebini kabul etmezlerse iade edip yeniden alıcam.
Ekran görüntüsü 2025-11-30 120827.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı