QCY H4 vs Anker Soundcore Q10i

Kablolu kullanımı nasıl, FPS oyunu oynanır mı?

Kablolu kullanımı nasıl, FPS oyunu oynanır mı?

Şimdi Valorant'ta ölüm maçı girip denedim sizin için hocam. Normalde PC de oyun için kullandığım kulaklığım Logitech G332 ona kıyasla yazacağım. Kulaklığın normal ayarında basslar yüksek olduğu için silah sesleri fazla ve tok geliyor, ayak sesleri ise anlaşılabiliyor fakat silah seslerinden dolayı geride kalıyor, PC de ekolayzer ayarı yapabiliyorsanız bu sorunu çözersiniz büyük ihtimalle. Gecikme olarak ise kablolu bağlasanız dahi aşırı az bir gecikme oluyor, üst seviyelerde oynamıyorsanız fark edeceğinizi bile sanmam. Kablolu bağlantıda ses seviyesi ise gayet iyi oluyor normal bir gaming kulaklık gibi.
Ek olarak kutuda çıkan kablonun uzunluğu hemen önünüzde laptop kullanıyorsanız yeterli olacaktır fakat masaüstü sistemde kasa biraz uzaksa yeterli olmayabilir.

Teşekkürler.

Hocam çok teşekkür ederim geri dönüş için.

Merhabalar ben de kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Kulaklık geldiğinde ses kalitesi gerçekten kötüydü fakat yukarıda arkadaşımızın verdiği eq ayarını yapınca gerçekten kulaklık çağ atladı. Taotronics soundsurge 85 ile kıyaslarsam eğer, H4 ün bassları evet daha iyi, H4 ün pedleri daha yumuşak ve daha kaliteli gibi geldi bana fakat H4 ün ANC özelliği beni asla tatmin etmedi. 19 saat urfadan izmire yolculuk yaptım ve gerçekten taotronicsin ANC özelliği çok daha iyiydi. ANC açısından bekletim aşırı yüksek değildi ama en azından Taotronics kadar vardır diye düşünmüştüm, maalesef yanılmışım daha da üzücü olan şey şu an Anker Q30 1800 TL ye düşüyor fakat artık çok geç… Bu kulaklığın pasif gürültü engellemesi daha iyi fakat pedleri taotronicse göre daha çok terletti ve sıktı beni. Tabii böyle olması normal çünkü taotronicse göre kulağı daha çok sarıyor bu yüzden ped kısmı biraz daha kişisel. Ses kalitesi az önce de yazdığım gibi bassları daha vurucu fakat genel ses kalitesi taotronicsle aşırı aşırı farklı diyemem. Ben kulaklıkla yaşayan bir insanım yeri geliyor ders çalışırken, yeri geliyor yolculukta, ders dışı kendimi soyutlamak istediğim zamanlarda kulaklık takarım. Gönül ister yüksek bütçeli kulaklıklar alalım fakat ekonomik durum izin vermiyor yine de eğer kulaklığı hala sipariş etmeyenler varsa ve ANC özelliği benim için olduğu gibi sizin için de çok önemliyse Q30 indirimdeyken onu da değerlendirin derim.

H4'ten memnun musunuz? Anker Q21i ile H4 arasında kaldım. Cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…