Merhaba ben de kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Kulaklık geldiğinde ses kalitesi gerçekten kötüydü fakat yukarıda arkadaşımızın verdiği EQ ayarını yapınca gerçekten kulaklık çağ atladı. TaoTronics SoundSurge 85 ile kıyaslarsam eğer, H4'ün bassları evet daha iyi, H4'ün pedleri daha yumuşak ve daha kaliteli gibi geldi bana fakat H4'ün ANC özelliği beni asla tatmin etmedi. 19 saat urfadan İzmir'e yolculuk yaptım ve gerçekten TaoTronics'in ANC özelliği çok daha iyiydi. ANC açısından bekletim aşırı yüksek değildi ama en azından TaoTronics kadar vardır diye düşünmüştüm, maalesef yanılmışım daha da üzücü olan şey şu an Anker Q30 1800 TL'ye düşüyor fakat artık çok geç… Bu kulaklığın pasif gürültü engellemesi daha iyi fakat pedleri TaoTronics'e göre daha çok terletti ve sıktı beni. Tabii böyle olması normal çünkü TaoTronics'e göre kulağı daha çok sarıyor bu yüzden ped kısmı biraz daha kişisel. Ses kalitesi az önce de yazdığım gibi bassları daha vurucu fakat genel ses kalitesi TaoTronics'le aşırı aşırı farklı diyemem. Ben kulaklıkla yaşayan bir insanım yeri geliyor ders çalışırken, yeri geliyor yolculukta, ders dışı kendimi soyutlamak istediğim zamanlarda kulaklık takarım. Gönül ister yüksek bütçeli kulaklıklar alalım fakat ekonomik durum izin vermiyor yine de eğer kulaklığı hala sipariş etmeyenler varsa ve ANC özelliği benim için olduğu gibi sizin için de çok önemliyse Q30 indirimdeyken onu da değerlendirin derim.