QCY Melobuds Pro alınır mı?

712536

Centipat
Merhaba, genellikle müzik dinlemek için kullanacağım bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Son bütçem 1500 daha düşük fiyat da iyi olur kaliteden çok ödün vermeden. Çok eski olmayan, ANC özellikli, uzun süre kullanabileceğim ve kulakta rahatsız etmeyecek bir şey olması lazım. YouTube'da övülen QCY melobuds Pro modelini gözüme kestirmistim ama fikir alayım dedim onun linki de şurada: QCY MeloBuds Pro Tam Kablosuz Kulaklık
Tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler.

Ben de bu konu hakkında soru sordum ama birkaç gündür bir yanıt alamadım. Kağıt üstünde kulaklık fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip ancak bazı kötü yorumlar içime kuşku düşürdü. 1.500TL az para da değil risk alamıyorum. YouTube'daki videolara ise güvenmiyorum reklam çoğu. Konuyu takibe aldım umarım bir cevap bulursunuz.

Kankam kulaklığı aldım ve bugün test ettim ilk görüşlerim ise gözün kapalı al. Bu fiyata bu performansın üstü yoktur ses gayet tatmin edici benim için ANC ise gürültüyü %85-90 engelliyor o da gayet iyi. Mikrofon testi yapmadım sadece 1 arama gerçekleştirdim onda da sesimin net geldiği söylendi. N11'den aldım çok güzel bir kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam şu anlık en büyük kaygım ses kalitesi. Hâlâ memnun musunuz önceki kulaklık modeliniz neydi kıyaslayabilir misiniz?

Merhaba, konu sahibinin izni ile ben de HT08 ile Anker R50i ile arasında kaldım. Benim için mikrofon önemli değil. Sadece ses kalitesi için alacağım. Deneyimleyenler yazabilir mi aceba? ☺️

Teşekkürler hocam şu anlık en büyük kaygım ses kalitesi. Hâlâ memnun musunuz önceki kulaklık modeliniz neydi kıyaslayabilir misiniz?

Hocam uzun süredir kulaklık kullanmıyordum açıkçası, daha önceki kulaklığım ttec airbeat Duo idi F/P açısından çok iyiydi. Kulaklıklardan çok anlamadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz, hem çok uzun süre geçti. Abcak bu kulaklık halkında şunları söyleyebilirim: Düzgün bir satıcıdan alın (ben N11'den aldım), kulaklığın hiçbir sorunu çıkmadı şu ana kadar ve mikrofon kalitesi TWS kulaklıklar özelinde çok iyi diyebilirim. Ses kalitesine gelirsek son sesi ideal dizeyde ve ben sesleri oldukça tatmin edici buldum. Enstürüman ayrımı da oldukça hoş anlaşılıyor. ANC ise yeterli düzeyde çalışıyor.

Kankam kulaklığı aldım ve bugün test ettim ilk görüşlerim ise gözün kapalı al. Bu fiyata bu performansın üstü yoktur ses gayet tatmin edici benim için ANC ise gürültüyü %85-90 engelliyor o da gayet iyi. Mikrofon testi yapmadım sadece 1 arama gerçekleştirdim onda da sesimin net geldiği söylendi. N11'den aldım çok güzel bir kulaklık.
Merhaba. Hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. Ses ve mikrofon kalitesi nasıl, mikrofon kalitesi nasıl özellikle açık havada? Önerir misiniz? Her hangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Merhaba. Hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. Ses ve mikrofon kalitesi nasıl, mikrofon kalitesi nasıl özellikle açık havada? Önerir misiniz? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Aralık ayından beri kullanıyorum. Enes Özen'in incelemelerini izleyerek almıştım. Bu fiyata ses kalitesi olarak bi' tık daha iyisi bulabilirsin ama ANC özelliği bu kadar iyi kulaklık bulamayabilirsin. En iyi özelliği mikrofon kalitesi QCY'nin çoğu kullaklığında mikrofon çok kaliteli. LDAC hi res gibi özellikleride bulunuyor. Kötü yanları ise kutunun şarjının göstergesi olmaması ve temizliğinin zor olması. Kulaklık ucundaki metal ızgara yüzünden kulaklık tıklandığında temizlemesi zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı