QCY T10 vs Haylou GT1 Plus

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Selamlar, biraz sonra sipariş vereceğim. Son kez bir konu açıp sorayım dedim, karar veremedim :D . Yaklaşık 2-3 hafta idare etmek için kullanmayı düşünüyorum.
Bütçe maksimum 200 TL, genelde bu 2 model önerildi. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca QCY T10 incelemelerine baktığımda kulağa sığmama veya çok fazla hareket ettiği konusunda şikayet edenler vardı. Eğer başka önerileriniz varsa verebilirsiniz. Sadece müzik dinlemek ve video/(dizi-film) izlemek istiyorum, mikrofon pek de önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim de kullanıyorum. İncelemem de mevcut, bulum ekleyeceğim şimdi. 2-3 hafta değil, uzun süre kullanabilirsiniz. Kulakta biraz kaba duruyor ama bass ve tizleri son seste bile mükemmel derecede. Diğer detayları zaten incelemem de verdim.
Kendim de kullanıyorum. İncelemem de mevcut, bulum ekleyeceğim şimdi. 2-3 hafta değil, uzun süre kullanabilirsiniz. Kulakta biraz kaba duruyor ama bass ve tizleri son seste bile mükemmel derecede. Diğer detayları zaten incelemem de verdim.
Ben hepsiburada'dan aldım, sizde oradan temin edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı