QCY T13 ANC kulaklık alınır mı?

T13 ANC aldım mükemmel kulaklık öneririm sormak istediğini sorabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile test eder misin? Sende de ses iki kulaklıktan mı geliyor? Sağ sol olduğunu anlayabiliyorum ama ses iki kulaklıktan da geliyor tam stereo değil gibi değişik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile test eder misin? Sende de ses iki kulaklıktan mı geliyor? Sağ sol olduğunu anlayabiliyorum ama ses iki kulaklıktan da geliyor tam stereo değil gibi değişik.

Kulaklık yanımda değil şu an müsait olunca kontrol ederim ben de.

Ben dün aldım nedense sağ kulağımda silikon hafif rahatsız etti silikonu çok kaliteli değil gibi ve tepki süresi 400 ms in üstünde yani piyasadaki en kötü tepki süresine sahip oyun modu var ama onu alırsan 150 mslere düşüyor ama hep oyun modunda kullanacağım ben mesela genelde tek kulaklıkla kullanıyorum bakalım oyun modu çok şarj yemez inşallah ANC'sız versiyonu alırsan normali 280 ms bence iyi.

Qcy t13 anc kronik sorunlu arkadaslar almayın. Servis bir kere değiştirdi o da zorla şimdi yenisi de bozuldu servise verdim uğraştırıyolar. Halbu ki başka modelle değişim yapsalar sorun kalmayacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı